Ha párkapcsolatban becsúszik a gyerek miért a nő fizeti egyedül?
Nem tudom, hogy miből vonod le ezt a következtetést.
Értem én, hogy a férfiak sokszor nem tisztességesek, erre számtalan példa is van, ugyanakkor az eddigi párkapcsolataimban nem volt olyan pasi, akivel nem beszéltük volna meg, hogy mi történik ha becsúszik és az miként lesz finanszírozva. Az én kis birodalmamban ez szokás.
Ahogy itt is sok emberrel beszélgettem abortusz témakörében és a legtöbb embernél úgy vettem ki, hogy igenis van felelősségérzet és felesbe befizetnének.
Na itt most azért keverjük a szezont a faxommal. Az abortusz fizetésre valóban nem kötelezhető egy férfi se, viszont a legtöbb, akit ismerek önként és dalolva adná oda a teljes összeget, csak ne szülessen meg a nem kívánt gyerek.
A viszont már megszületett gyerekről köteles gondoskodni, ha akarja, ha nem, mert a törvény így rendelkezik. Ha az anya nem akarja ezt peres úton behajtani rajta, az az ő döntése, de a férfinak nincs választása ebben az esetben.
Egy normális férfi vállalja az egész költséget. A nő része az az undorító, megalázó procedúra, amin keresztül kell menni, továbbá a műtét, ami megint csak nem túl kellemes. A férfinak szerintem megéri, hogy megszabadul a nem várt gyerektől.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!