Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Megtartanád vagy elvetetnéd a...

Megtartanád vagy elvetetnéd a helyemben?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem valakivel és az első együttlet alkalmával terhes lettem, védekezés mellett. A doki azt mondta, hogy sajnos most beleestem abba az 1%-ba...

Utána egyszer még együtt voltunk, majd pár nappal később pozitívat teszteltem. A pasi hallani se akart a gyerekről, neki már van kettő, az előző barátnőjetol és visszament hozzá, nem kommunikal velem. Van biztos munkahelyem, jó fizetésem, viszont saját lakás nincs. Alberletben lakok. Anyukám azt akarja, hogy hazakoltozzek egy darabig, ami nagy segítség lenne valóban, de apukám hallani se akar róla és együtt élnek a szüleim. Illetve ha visszamegyek dolgozni és a munkahelyem is meg akarom tartani akkor valahol mindig rá lennék utalva anyukámra, mert olyan a beosztásom... Ha váltok akkor jóval kevesebbet keresnék. Lelkileg is nehezen viselem, szégyellem a helyzetet amibe kerültem. Ugyanakkor a babát minden kérdés nélkül szeretném és úgy érzem abba is belebetegszem ha elvetetem. Mindig szerettem volna fiatal anyuka lenni és vágytam gyerekre, csak hát nem így terveztem... 25 éves vagyok.

2022. júl. 17. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
89%
62. Mi van ha pelenkát kell venni? Mi van ha éhes lesz a gyerek? Mi van ha be kell adatni az oltást? Mi van ha cipőt kell venni? Mi van ha tankönyvet kell venni? Mi van ha beteg lesz a gyerek és valakinek otthon kell maradnia vele?Ezek nem mi van ha, hanem a való élet. Jó lenne, ha kihúznátok a fejeteket a seggetekből mielőtt tanácsot adtok!
2022. júl. 19. 09:04
 62/79 anonim ***** válasza:
0%
En mondjuk valaszolnak is ra, ha tudnam h oszinten erdekel. De az a baj a libernyakok csak ilyenkor aggodnak az anyagiakon. Ha egy 18 eves suhanc azt mondja biszexualis de a szuleinek ez nem tetszik, akkor persze irjatok menekuljon, ha ehen doglik is, es szakitsa meg a kapcsolatat a szuleivel. Pedig ezek is csak erzesek. Ujabb kettos merce. Csak az agymosott propagandat toljatok, logika nincs benne abszolut.
2022. júl. 19. 09:05
 63/79 anonim ***** válasza:
14%

Mi van ha pelenkát kell venni?

Vesz pelenkát.

Mi van ha éhes lesz a gyerek?

Kapaszkodj meg, ad neki enni.

Mi van ha be kell adatni az oltást?

Ingyenes.

Mi van ha cipőt kell venni?

Vesz cipőt.

Mi van ha tankönyvet kell venni?

Van rá támogatás, ha rászoruló lenne, de nem az.

Mi van ha beteg lesz a gyerek és valakinek otthon kell maradnia vele?

Ha apuka is velük él, akkor is otthon kell vele maradni az egyikőjüknek. :D :D :D

Itt egyeseknek rendesen fáj, ha más szülni akar :D

2022. júl. 19. 09:09
 64/79 anonim ***** válasza:
88%
#65-ös, "apuka" nem él velük, hallani sem akar a gyerekről. A kérdezőnek a saját szüleihez kellene költözni, de az ő apja sem akar hallani sem róla. De persze csak szüljön oda, ugye?
2022. júl. 19. 09:30
 65/79 anonim ***** válasza:
91%

65. Csak a kötelező oltások ingyenesek, a rota, bexsero, bárányhimlő, csak hogy a legfontosabbakat említsem nem. Ez több százezer forint. Ne hazudj, hogy ingyenes. És ja baromi könnyű rámondani, hogy majd vesz. De miből? Ha nincs. Tudod hány kisgyerek eszik paprikás nokedlit napról napra? De hát téged ez nem izgat, mert milyen jó lesz megfogni. Az apuka pedig nincs a képben. Nem fog a babukára vigyázni. Az a nevetséges 20ezer forintos gyerektartás amit majd kapni fog, meg pont elég lesz kitörölni a seggét. Vagy talán te fogsz neki pénzt adni? Azt már nem igaz?

A libernyákozós hozzászólónak meg nem tudom, hogy jött ide a meleg téma. Ez csak a ti agyatokban merül fel naponta többször. Hm vajon miért? Nekem van ötletem :D de egy 18 éves éppenséggel el tud menni dolgozni, de képzeld a 3 éves nem. Ehhez aztán sok ész kell, mondjuk a kamu konzervatívoknak pont ennyi van. Amúgy ez a libernyákozás a pesti tv-n is irtó kellemetlen volt, nézd meg mi lett belőlük, sosem tanultok? Az nem konzervativizmus ám, ha anyázol és egy embriót többre tartasz egy embernél. Csak mondom…

2022. júl. 19. 09:52
 66/79 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még valami. Nekem nem fáj, nekem is van gyerekem. Nekem az fáj, hogy hazudtok a pofájába, hogy milyen szuper lesz, mikor ez még akkor is kemény, ha mindenetek megvan. Aztán ha bevallja, hogy elcseszte az életét ti károgtok a legjobban, hogy milyen anya az ilyen. Mert ilyenek vagytok. A kis Jézuskátok köpne az álszent pofátokba :)
2022. júl. 19. 09:56
 67/79 anonim ***** válasza:
0%

"Aztán ha bevallja, hogy elcseszte az életét ti károgtok a legjobban, hogy milyen anya az ilyen"

Ja, ertem szóval magadra vetted xD

2022. júl. 19. 13:11
 68/79 anonim ***** válasza:
92%
67. Azért ehhez nagyon sötétnek kell lenned, hogy ezt hozd ki belőle. Én nem bántam meg, mert nem a meztelen valagamra vállaltam. Kerestem egy rakás pénzt, rátaláltam a férjemre, beutaztuk a világot és úgy vállaltuk. Ha ez kimaradt volna, lehet megbántam volna. Szerintem pont ti vagytok azok akiknek nincs gyereke, mert tagadjátok mennyire nehéz. Tőlem mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné, de ti pofátlanul hazudtok és minden egyes hazugságra fel fogom hívni a figyelmet. Abortuszt ritkán bánnak meg, nem időben és nem jó anyagai helyzetben érkezett gyereket szinte mindig. Hogy miért? Abortusz után lehet gyereked, a fos életből viszont baromi ritka a kitörés.
2022. júl. 19. 13:43
 69/79 anonim ***** válasza:
100%

Elvetetném.

Sohasem vállalnék egyedülállóként gyereket, főleg a mostani gazdasági helyzetben.

Megértem, hogy a családod miért ellenzi. Én sem lennék boldog, hogyha a gyerekem úgy vállalna sajátot, hogy hazaköltözik egy síró csecsemővel.

Plusz szerinted a gyed meg a gyt mennyire elég? Félhavi pelenkára max, tehát azt a szülőknek kell fizetni.

Ha nem tudsz szoptatni, a tápszert is, stb.

2022. júl. 19. 18:18
 70/79 anonim ***** válasza:
100%
45-ös milyen BABÁRÓL beszélsz? :D
2022. júl. 19. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!