Megtartanád vagy elvetetnéd a helyemben?
Ismerkedtem valakivel és az első együttlet alkalmával terhes lettem, védekezés mellett. A doki azt mondta, hogy sajnos most beleestem abba az 1%-ba...
Utána egyszer még együtt voltunk, majd pár nappal később pozitívat teszteltem. A pasi hallani se akart a gyerekről, neki már van kettő, az előző barátnőjetol és visszament hozzá, nem kommunikal velem. Van biztos munkahelyem, jó fizetésem, viszont saját lakás nincs. Alberletben lakok. Anyukám azt akarja, hogy hazakoltozzek egy darabig, ami nagy segítség lenne valóban, de apukám hallani se akar róla és együtt élnek a szüleim. Illetve ha visszamegyek dolgozni és a munkahelyem is meg akarom tartani akkor valahol mindig rá lennék utalva anyukámra, mert olyan a beosztásom... Ha váltok akkor jóval kevesebbet keresnék. Lelkileg is nehezen viselem, szégyellem a helyzetet amibe kerültem. Ugyanakkor a babát minden kérdés nélkül szeretném és úgy érzem abba is belebetegszem ha elvetetem. Mindig szerettem volna fiatal anyuka lenni és vágytam gyerekre, csak hát nem így terveztem... 25 éves vagyok.
Szerintem beállhatsz önként mellé gyereket nevelni, meg eltartani. Vagy ez már nem menne, csak az ujjaid járnak a billentyűzeten?
"amúgy olvasd el nagyokos a kérdés címét! "
"ez már nem menne, csak az ujjaid járnak a billentyűzeten?"
"Az én szótáramban csak egy álszent, aki elég okosnak hiszi magát, hogy más dolgába beleszóljon, a való életben, meg semmihez sem ért."
"Ha pedig megkérdezte, hogy MI mit csinálnánk az Ő helyében, akkor engedtessék már meg, hogy leírjuk, jó?"
Szóval aki azt írja megtartaná, az nem hasznos, le kell pontozni, meg tartsa el vagy egyáltalán ne is írj. Kizárólag azok írhatják le a véleményüket, akik abortusz pártiak. Végülis logikus, okosak vagytok, bravó!!!
#45, egy cseppet sem manipulatív a felvetésed... (ironia OFF) az megvan, hogy csinált egy felmérést a John Hopkins (vágod, nem valami egyház, hanem az egyik legnevesebb orvostudományi egyetem) a saját, abortuszon átesett hallgatói körében. 500 hallgató vállalta a vizsgálatot, és a körükben 0 - NULLA - darab pszichés megbetegedést diagnosztizáltak.
A másik, hogy még mindig nem baba, hanem EMBRIÓ.
Még mindig egyedül a magzatfanatikusoknak habzik itt a szájuk, vergődtök jobbra-balra, szánalmasabbnál szánalmasabban, csak mert valaki nem tartana meg direktbe egyedülálló anyaként egy terhességet, plusz nem ítélné tudatosan apa nélküli létre a majdani gyerekét. Juj de szörnyű, valóban.
Lépjél már túl rajta, hogy nem mindenki a te szent véleményeden van a nyekergés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!