Megtartanád vagy elvetetnéd a helyemben?
Ismerkedtem valakivel és az első együttlet alkalmával terhes lettem, védekezés mellett. A doki azt mondta, hogy sajnos most beleestem abba az 1%-ba...
Utána egyszer még együtt voltunk, majd pár nappal később pozitívat teszteltem. A pasi hallani se akart a gyerekről, neki már van kettő, az előző barátnőjetol és visszament hozzá, nem kommunikal velem. Van biztos munkahelyem, jó fizetésem, viszont saját lakás nincs. Alberletben lakok. Anyukám azt akarja, hogy hazakoltozzek egy darabig, ami nagy segítség lenne valóban, de apukám hallani se akar róla és együtt élnek a szüleim. Illetve ha visszamegyek dolgozni és a munkahelyem is meg akarom tartani akkor valahol mindig rá lennék utalva anyukámra, mert olyan a beosztásom... Ha váltok akkor jóval kevesebbet keresnék. Lelkileg is nehezen viselem, szégyellem a helyzetet amibe kerültem. Ugyanakkor a babát minden kérdés nélkül szeretném és úgy érzem abba is belebetegszem ha elvetetem. Mindig szerettem volna fiatal anyuka lenni és vágytam gyerekre, csak hát nem így terveztem... 25 éves vagyok.
Én megtartanám. Sok egyedülálló nak induló ( vagy 2 év alatt azzá való) anyát ismerek, az eleje nehéz de osszesegeben egyik sem. Bánta meg
Mennyire vagy talpraesett? Ez sokat számít. Akkor a világ ellen is tűzön vízen mész.
Én megtartanam ( egyedülálló anya nevelt fel, mai napig hálás vagyok hogy így döntött )
Kérdező!
Szerintem csakis magadra hallgass, mert ezek az abortuszpártiak szét fognak itt mindent s mindenkit szedni, mindig ezt csinálják minden ilyen kérdésnél! :(
Sosem tartanék meg egyedül egy gyermeket. Csak is stabil kapcsolatban, élethelyzetre ahol mind a két fél szeretné.
Még bőven lesz rá lehetőséged, hogy legyen családod. Miért akarsz küszködni, miért kívánod ugyan ezt egy gyereknek?
Érdekes ez.
A megszületett csecsemő 100 %, hogy érez fájdalmat, a habzó szájú abortuszellensek 90 %-a mégis gond nélkül kilöveti a csecsemő fülét pusztán esztétikai okokból. Sokszor azt hangoztatva, hogy akkor még nem érez fájdalmat...
Ugyanakkor ha magzatról beszélnek, már rögtön érző lény. 🤦
Én nem tartanám meg, mert amikor elmúlik a vattacukros-hormongőzös babakor, az marad a rideg valóság, hogy anyád nyakán fogsz élni, csóró, egyedülálló anyaként. Persze, a gyereket szeretni fogod, de a helyzet miatt tiszta depis leszel, hiszen senki nem akar így élni.
A fiatal, egyedülálló anyukák nem kapósak, nagyon nehéz lenne találnod valami normális pasit, mrt a többség első körben sajátot akar, nem másét. Lemaradnál arról, hogy saját boldog családi életed legyen.
Rohadtul negatívak vagytok. :(
Kérdező,a szívedre hallgass!
Én sem léteznék anno,mert majdnem elvetettek,anya nem hallgatott senkire szerencsére.
Végogolvasva,akik a megtartást írták azok vannak lepontozva..hiába az abortuszt javaslók vergődnek.
Más hitébe meg nem illik beletaposni,elég szegényes itt egyesek kelkivilága.
27
Fiam lett,de ha lányom lett volna nem lövettem volna ki. Majd ha ő kérte volna,addig semmi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!