Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mit gondoltok az abortuszról?...

Mit gondoltok az abortuszról? Szerintetek gyilkosság, vagy (ahogy az ''úgynevezett'' liberálisok hangoztatják) egy fogamzásgátlási módszer?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 28. 22:16
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/232 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező. Le kéne a mások méhében való túrkálasról. Ráhatásod hála égnek nincs. :) Aki abortuszra akar menni az elmegy amíg teheti a törvényi kereteken belül, mert kizárólag az ő döntése, és neked semmi közöd hozzá, + a lópéniszt se érdekli a személyes a véleményed.
2022. máj. 5. 23:32
 132/232 anonim ***** válasza:
58%
*le kéne szokni
2022. máj. 5. 23:34
 133/232 A kérdező kommentje:
#132 Akkor minek írsz a kérdésem alá? Na itt jön be, hogyha nem szóltál volna okosabb maradtál volna.
2022. máj. 5. 23:34
 134/232 anonim ***** válasza:
18%
Ezt nem neked írtam, hanem annak a 36 éves nőnek, aki 100%-bán támogatja az abortuszt. A lehető legkisebb lelkiismeret furdalás nélkül.
2022. máj. 5. 23:42
 135/232 A kérdező kommentje:
#137 Ja, akkor bocsi :D Akkor könnyebb lett volna, ha írsz számot, és akkor tudom, bár nem gondolom, hogy a nézeteltéréseknek ez a módja, ha felcseszed magad rajta azzal neki adsz igazat, tudod, ne etesd a trollt, ugyanez van a hülyével is.
2022. máj. 5. 23:45
 136/232 anonim ***** válasza:
74%

És neked mi közöd van ahhoz, hogy 100%-ig támogatom az abortuszt, és a nők választási jogát, hogy megszülik-e a magzatukat, vagy sem? Én azt támogatom, hogy ehhez a döntéshez minden nőnek joga van, törvényileg helyesen lehetősége is, erre pedig az abortusz az utolsó eszköz, műtéti beavatkozás formájában, amit igénybe lehet venni.

Én konkrétan a feltett kérdésre válaszoltam csak. Arra pl nem gondoltam, hogy ilyen szintű ostobaság, fanatizmus, elvakultság, jogtalan ítélkezés van itt, és bizonyos kommentelők, illetve a kérdező is belekötnek.

A kérdezőnek, ki kellett volna írnia, hogy milyen nézeteket vall és hogy aki nem vele ért egyet az ne írjon mert folyamat köpködni fogja habzó szájjal. Így egyszerűbb lett volna a dolog.

Aki pedig annyira frusztrált, hogy veréssel fenyegetőzik,😂😂😂😂 roppant mód szánalmas. Szerencsére, soha a büdös életben nem fogunk találkozni.

2022. máj. 5. 23:56
 137/232 anonim ***** válasza:
9%

Olvasom a kommenteket ahogy nagy hevesen próbálják egyesek megmagyarázni, mennyire fontos is az abortusz, hogy mihez is van joga egy nőnek, miért nem számít élőlénynek a gyermeke amit ő hozott létre. Olvasom a fröcsögést a másikra, aki próbál érvelni amellett, hogy ami él azt ha elpusztítjuk és már emiatt nem élhet, az gyilkosság, ha egy ember lenne abból amit elpusztítottunk - a saját gyermekünk - akkor az még rosszabb. A köpködést, a lesajnáló, nagy pofájú megjegyzéseit, és tudom, hogy ugyanezek ugyanilyen ordítva követelnék az eutanáziát is, meg a kábítószerek legalizálását is.

Egy dologban viszont meggyőztek, valóban vannak esetek amikor hagyni kell azt az abortuszt.

De csak ha őket, az ilyen "embereket" nem hagyja megszületni az a nő, akinek ők parazitaként élősködtek a testén. Mert nyilván nekik nem édesanyjuk van, hanem csak elszívták egy nő testnedveit. Na, őket lehetne abortálni.

2022. máj. 6. 00:00
 138/232 A kérdező kommentje:
#140 Az élethez minden embernek joga van, amíg az élete, a léte, vagy a cselekedete nem veszélyeztet más embert/embereket.
2022. máj. 6. 00:12
 139/232 anonim ***** válasza:
17%

#141 de hát te is olvashatod, hogy ezeknek az élete, léte, cselekedete konkrétan veszélyeztet más embereket, hiszen az ilyen ostobák nevelték bele az emberekbe és terjesztik tovább, hogy az abortusz milyen jó dolog, a magzatot nyugodtan meg lehet ölni, hiszen nem is számít az élete. Meg hogy csak élősködnek a nő testében. Az ilyeneknek sikerült elérni az USA-ban, hogy születésig lehessen legális az abortusz. Nekik köszönhetően hány ember is halt már meg - olyanok akik nem tudtak semmi módon védekezni?

Szerintem a véleményük, tetteik, szándékuk már régen bizonyította mennyire elvesztették az élethez való jogukat.

Abortuszt akarnak? Tessék, kezdjük velük!

2022. máj. 6. 00:28
 140/232 A kérdező kommentje:
#142 Konkrétan leírtad a gondolataimat, csak én alapvetően mindig próbálok diplomatikus maradni, de most neked sikerült leírnod amit mélyen legbelül gondolok.
2022. máj. 6. 00:50
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!