Mit gondoltok az abortuszról? Szerintetek gyilkosság, vagy (ahogy az ''úgynevezett'' liberálisok hangoztatják) egy fogamzásgátlási módszer?
Te mi az úristenről hadoválsz kérdező??🤦🏻♀️ Látom a logikus es ésszerű gondolkodás nehezen megy, ellenben a másik életében turkálás annál inkább. Egyáltalán minek teszel fel kérdést, ha nem vagy hajlandó elfogadni más véleményét?! Az meg kizárólag téged minősít, hogy a liberális szót kvázi a szitokszóként használod. 👏
Feltűnt, hogy 2022 van, nem pedig az ókorban élünk? Semmi értelme az ilyen kiforgatott halandzsának, régen sok beteg szokás volt, mára szerencsére civilizálódtunk (már aki ugyebár). Eleve ott bukik az egész “példád”, hogy a rabszolga attól még ugyanolyan érző, kifejlett, megszületett, önálló akarattal rendelkező ember volt, na már most egy embrióra mindebből egyetlen egy sem igaz. A rabszolga (testi értelemben vett) életben maradása nem függött egy másik embertől, mint pl a nő és embrió vonzásában. Az ő szervei már ki voltak fejlődve, ő már megszületett, neki már voltak érzései, képes volt többek között pl önállóan lélegezni, mert hogy volt kifejlett tüdeje, ami azért szerintem árt… Egy embrió a nő méhén kívül eleve életben sem maradna egyetlen egy pillanatig sem, de akinek tényleg magyarázni kell mi a különbség egy megszületett ember es egy embrió között, abba kár minden szó.
105ös.
Logikus. Egy hörxsög is megöli az utódját ha úgy érzi nincs rá szüksége. Futottál ma már a kerekedben? :D
"Az ő szervei már ki voltak fejlődve, ő már megszületett, neki már voltak érzései, képes volt többek között pl önállóan lélegezni, mert hogy volt kifejlett tüdeje, ami azért szerintem árt… Egy embrió a nő méhén kívül eleve életben sem maradna egyetlen egy pillanatig sem, de akinek tényleg magyarázni kell mi a különbség egy megszületett ember es egy embrió között, abba kár minden szó."
Tehát ha teged kirakunk a sivatagba és nem éled túl, akkor igazából egy embrioval vagy egyen értékű, mivel nem vagy életképes az optimális környezeteden kívül? Ok.
108 Akkor mit kotorászol benne, hm?? Elmondtam, védekezem, de mivel nincs 100%-os védelem, ezért bármikor beüthet a krach és sajnos minimális esély így is van a teherbeesésre, márpedig ebben az esetben én fogok dönteni, nem te és nem is a sok magzatfanatikus, akik elvileg az élet mellett kampányolnak, közben meg a már meglévő életeket magas ívből leszarják és lazán megnyomorítanák azokat nem kívánt terhességgel rájuk erőltetésével.
És nem: nincs az én testem felett semmiféle joga egy fejletlen embriónak, nem fog az én káromra, az én akaratom ellenére dönteni, pláne hogy ha akarna sem tudna. És kicsit sem érdekel a hozzad hasonló beteg elméjű emberek siránkozása. Semmi közöd és pláne semmi jogos belepofázni mások életébe és el kell szomorítsalak: ha fejre állsz is abortuszra mennék, ha nem kívántan teherbe esek, jobb ha beletörődsz, tenni úgy sem tudsz semmit, ez van. A saját méheddel azt csinálsz, amit akarsz, máséval viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!