Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Későn vettem észre a terhesség...

Későn vettem észre a terhességet,és most abortuszt szeretnék de lehet kiestem a 12.hétből már.Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Holnap elméletileg megyek dokihoz,de azt se tudom hova menjek(nőgyógyászat,szülészet-nőgyógyászat,terhességgondozás,stb),mit mondjak,mit csinálnak.

Mi van akkor ha már a 12.hétből is kiestem?

|Nagyon szeretném megtartani,de nincs munkám,párom is alig kap fizut,nincs saját lakásunk sem|

Nem kellenek a negatív,szidalmazó kommentek,segítséget szeretnék kérni tőletek hátha valaki jobban tudja,hogy mi-merre-hány méter…

2022. jan. 24. 17:38
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
19%
Aki ma nem tud munkát találni, az lusta, és nem akar dolgozni. 2400 Ft-os órabér van már egy MC Donald’s vagy Burger King étteremben is. Betanított munka, nem kell hozzá diploma. Hajrá, lehet menni dolgozni, a gyereket meg felnevelni.
2022. febr. 7. 14:49
 42/42 Csemianya ***** válasza:

Szia.

Hogyan alakultak a dolgok ?

:)

2022. ápr. 7. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!