Későn vettem észre a terhességet,és most abortuszt szeretnék de lehet kiestem a 12.hétből már.Mit csináljak?
Holnap elméletileg megyek dokihoz,de azt se tudom hova menjek(nőgyógyászat,szülészet-nőgyógyászat,terhességgondozás,stb),mit mondjak,mit csinálnak.
Mi van akkor ha már a 12.hétből is kiestem?
|Nagyon szeretném megtartani,de nincs munkám,párom is alig kap fizut,nincs saját lakásunk sem|
Nem kellenek a negatív,szidalmazó kommentek,segítséget szeretnék kérni tőletek hátha valaki jobban tudja,hogy mi-merre-hány méter…
22es, az hogy nem vette észre bizony az ő hibája.
Önhibáján kívül az az hogy elment orvoshoz, ott kapott papírt hogy nem terhes, majd kiderül hogy mégis.
Hagyjuk mar a baromsagot.
1. A terhesseg korat meret alapjan mondjak meg, senki le se szarja az utolso verzeset ilyen esetben.
2. Az, hogy valaki nem veszi eszre a terhesseget, az nem onhibajan kivuli ok. Ahogy leirtak, az onhibajan kivuli ok az, ha isoben elmegy orvoshoz, leirjak, hogy nem terhes, majd legkozelebb olyan idopontban derul ki, mikor mar keso.
Mindenkinek joga van hulyenek lenni, csak utana kenytelen vallalni erte a felelosseget.
A terminust igen, de terhességmegszakításnál senkit se érdekel.
Persze, majd 15 hetes terhesen megcsinálják, mert Rozi azt mondja, hogy 8 hete menstruált utoljára? Ennyire nem lehetsz hülye.
Nyilván egy kívént terhességnél semmi értelme hazudni az utolsó vérzésről. De még úgy is, ha nagy a különbség az UH lelet meg a mensi alapján számolt dátum között, akkor is módosítanak UH alapján...
29es, nem vagyok hülye, nőgyógyászaton dolgozom. és de, 1-2 hét hatalmas eltérés a magzat méreteiben, aki látott pár ultrahangot az kiszúrja.
9. hétben egy átlag magzat CRL-je 20-23 mm, míg betöltött 11. héten 50-58. Tehát "kissé" feltűnő különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!