Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Későn vettem észre a terhesség...

Későn vettem észre a terhességet,és most abortuszt szeretnék de lehet kiestem a 12.hétből már.Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Holnap elméletileg megyek dokihoz,de azt se tudom hova menjek(nőgyógyászat,szülészet-nőgyógyászat,terhességgondozás,stb),mit mondjak,mit csinálnak.

Mi van akkor ha már a 12.hétből is kiestem?

|Nagyon szeretném megtartani,de nincs munkám,párom is alig kap fizut,nincs saját lakásunk sem|

Nem kellenek a negatív,szidalmazó kommentek,segítséget szeretnék kérni tőletek hátha valaki jobban tudja,hogy mi-merre-hány méter…

2022. jan. 24. 17:38
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

22es, az hogy nem vette észre bizony az ő hibája.

Önhibáján kívül az az hogy elment orvoshoz, ott kapott papírt hogy nem terhes, majd kiderül hogy mégis.

2022. jan. 25. 05:48
 22/42 anonim ***** válasza:
94%
26os, még jó hogy ultrahang alapján állapítják meg a terhesség korát nem bemondásra :-D
2022. jan. 25. 06:14
 23/42 anonim ***** válasza:
93%

Hagyjuk mar a baromsagot.

1. A terhesseg korat meret alapjan mondjak meg, senki le se szarja az utolso verzeset ilyen esetben.

2. Az, hogy valaki nem veszi eszre a terhesseget, az nem onhibajan kivuli ok. Ahogy leirtak, az onhibajan kivuli ok az, ha isoben elmegy orvoshoz, leirjak, hogy nem terhes, majd legkozelebb olyan idopontban derul ki, mikor mar keso.

Mindenkinek joga van hulyenek lenni, csak utana kenytelen vallalni erte a felelosseget.

2022. jan. 25. 07:30
 24/42 anonim ***** válasza:
0%
Ne mondjatok már ilyet, hogy nem használják, terminust is 100-ból 97x az alapján írják ki. 😂
2022. jan. 25. 16:32
 25/42 anonim ***** válasza:
90%

A terminust igen, de terhességmegszakításnál senkit se érdekel.

Persze, majd 15 hetes terhesen megcsinálják, mert Rozi azt mondja, hogy 8 hete menstruált utoljára? Ennyire nem lehetsz hülye.

Nyilván egy kívént terhességnél semmi értelme hazudni az utolsó vérzésről. De még úgy is, ha nagy a különbség az UH lelet meg a mensi alapján számolt dátum között, akkor is módosítanak UH alapján...

2022. jan. 25. 16:35
 26/42 anonim ***** válasza:
56%
26os és azt ugye tudod hogy ha nagy az eltérés a menstruáció szerinti kor és az uhn mért méret között akkor a az uh számít?
2022. jan. 25. 16:46
 27/42 anonim ***** válasza:
90%

29es, nem vagyok hülye, nőgyógyászaton dolgozom. és de, 1-2 hét hatalmas eltérés a magzat méreteiben, aki látott pár ultrahangot az kiszúrja.

9. hétben egy átlag magzat CRL-je 20-23 mm, míg betöltött 11. héten 50-58. Tehát "kissé" feltűnő különbség

2022. jan. 25. 16:56
 28/42 anonim ***** válasza:
79%
Nőgyógyász vagyok, elhiheted, hogy ha valaki terhességmegszakítást akar, akkor bizony az UH alapján mért CRL-t vesszük alapul a terhességi kornál, és le se kakálom, mint moind utolsó vérzésnek. Nem fogunk azért kikaparni egy 13 hetes terhességet, mert 1 héttel későbbre mondja a menzeszét...Nem vagyunk ám idióták...
2022. jan. 25. 17:02
 29/42 anonim ***** válasza:
84%
Én majdnem kicsúsztam az idobol. Csináltam tesztet, mikor nem jött meg, de negatív volt. Majd hetekkel később, mikor újra nem jött meg, akkor pozi volt. De tudtam, hogy mikor lehetett a fogantatás, mert abban a ciklusban csak akkor voltunk együtt, mikor már meg kellett volna jönnie. Utolsó mensi alapján nem akarták megcsinálni, de erősködtem, hogy csináljanak uhot. És valóban 2 héttel kisebb volt a magzat.
2022. jan. 25. 20:50
 30/42 anonim ***** válasza:
35%
Olyan jó, hogy gyakorin nőgyógyászok is válaszolnak! :)
2022. jan. 26. 00:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!