Későn vettem észre a terhességet,és most abortuszt szeretnék de lehet kiestem a 12.hétből már.Mit csináljak?
Holnap elméletileg megyek dokihoz,de azt se tudom hova menjek(nőgyógyászat,szülészet-nőgyógyászat,terhességgondozás,stb),mit mondjak,mit csinálnak.
Mi van akkor ha már a 12.hétből is kiestem?
|Nagyon szeretném megtartani,de nincs munkám,párom is alig kap fizut,nincs saját lakásunk sem|
Nem kellenek a negatív,szidalmazó kommentek,segítséget szeretnék kérni tőletek hátha valaki jobban tudja,hogy mi-merre-hány méter…
Menj el holnap dokihoz (nőgyógyász), aztán ha meglesz a diagnózis, akkor lehet tovább gondolkodni.
Ha tényleg elhagytad a 12. hetet, sok lehetőséged nincs, maximum örökbeadás.
Azért mondd el a párodnak is, mielőtt döntenél.
Ha még gumira sincs pénz...
Örökbeadás. Legalább jót is tennél valakinek.
Én csak egyet nem értek! Ha nem akartatok még gyereket,mert nem olyanok a körülmények,miért nem védekeztetek??
Tudom most jön az idöben kivette, kiszakadt a gumi, és tabi mellett sikerült be.....
Hmmm egyébként egy szóval nem írtam hogy nem védekeztünk:)
Fogamzásgátló mellett lettem az amin meglepődtem,de ez van.
Undorító ahogy egyesek kommentelnek egy normális kérdés alá ráadásul jelentéktelen dolgokat😀
Gumira sincs pénz…hát neked is csak gratulálni tudok te tuskó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!