Milyen nehéz megszakítani a terhességet?
"Nem szeretném megtartani és nem is terveztem, őszintén egy nyűgként élem meg. "
Ezek után után igazán értem, mi a kérdés. Az abortusszal konkrétan megszabadulsz a nyűgtől, hogy a te szohasznalatodnal maradjunk.
Hát fizikálisan én ugyanúgy voltam műtét után, mint műtét előtt. Mintha semmit sem csináltak volna. Annyi, hogy utána volt vérzés,de az is menzesszel ért fel nálam. (Tampont nem használhattam.)
Hogy a te tested hogy fog reagálni, nem tudom, de nem hinném , hogy komoly reakció, elváltozás vagy bármi ehhez hasonló kísérné. Az utána lévő vérzés mennyisége változó. A menzesz is hamar visszaáll.
Nyílván nem természetes, de rengeteg spontán vetélést fejeznek be művi úton.
Most egyedül amiatt nem szeretnéd megtartani, mert olyan gyógyszert szedsz, ami betegséget okozhat vagy alapból sem akarnád? Azt írtad, hogy becsúszott, nem tervezted és nyűgnek éled meg, ebből nekem az jön le, hogy alapból sem akarod. Ha ez a helyzet, akkor én a lelki rész miatt nem különösebben aggódnék, hisz tudod, hogy ez a helyes megoldás és te magad akarsz abortuszra menni.
Én is voltam a helyedben néhány éve, védekezés ellenére lettem terhes, de nem akartam gyereket egyáltalán, tehát nem volt kérdés az ab és semmiféle lelki problémám vagy bármi más (megbánás, bűntudat stb), hisz tudtam hogy jól döntök és számomra ez a legjobb megoldás.
6osnak. A gyógyszer neve Medinac, minden egyes levélen fel van tüntetve hogy erősen károsítja a magzatot. Nem károsíthatja, károsítja.
7es! Köszönöm szépen a válaszod! Hasznos volt a számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!