Jobb lenne ilyen esetben megszakitani a terhességet?
Figyelt kérdés
A párommal nem régóta vagyunk egyutt. Külföldön élünk, most vagyok 7 hetes terhes. Ő szeretné a babát, viszont anyagi gondjaink vannak. Kitalálta, hogy én hazamegyek a babával, amíg ő pénzt gyűjt és egyenesbe jövünk,de nekem ez nem nagyon tetszik. El lehet vetetni egy gyereket csak anyagi okok miatt?
Olyan okkal veteted el amilyennel akarod. Ez a te döntésed.
2019. okt. 16. 07:40
2/25 anonim válasza:
Igen, el lehet. Akkor is el lehetne, ha szimplán csak nem akarnád.
2019. okt. 16. 07:47
3/25 anonim válasza:
El lehet,de azért gondold át!Ez egy élet.Nem arrol van szó,hogy eltörtem egy vázát majd veszek egy másikat!Vigyázni kellett volna.
2019. okt. 16. 08:10
4/25 anonim válasza:
El lehet, ha nyomorogna a gyerek, ha nem tudnátok neki enni adni. De gondolom erről nincs szó. Különben minek mentetek volna külföldre, éhezni itthon is pont olyan szar.
2019. okt. 16. 08:15
5/25 anonim válasza:
El lehet vetetni. De nem értem miért nem dugás előtt gondoljátok végig, hogy kell-e kölyök vagy nem, és ha nem, mié a büdös francért nem lehet normálisan védekezni.
2019. okt. 16. 08:33
6/25 anonim válasza:
Na meg hogy a francban lehet anyagi gondotok külföldön?
2019. okt. 16. 08:45
7/25 anonim válasza:
6!
"Na meg hogy a francban lehet anyagi gondotok külföldön?"
Te magadtól vagy ilyen hülye? Külföldön sincs kolbászból a kerítés.
Kerdezo!
A magyarországi szabályozás nem mérvado, ha külföldön vagy. Azt kell megnézned, hogy az adott ország hogyan szabályozza az abortuszt. Van ahol elég indok, a nem akarok gyereket, máshol meg csak és kizárólag egészségügyi indokkal lehet elvegezni
2019. okt. 16. 09:10
8/25 anonim válasza:
“Kitalálta, hogy én hazamegyek a babával, amíg ő pénzt gyűjt és egyenesbe jövünk,”
Külföldön élve nem értem ezt a sztorit. Fizeti a saját méregdrága albérletét, meg a te otthon bérelt lakásodat, te visszajelentkezel Magyarországra, újra csinálsz személyit, adó- és társadalombiztosítási kártyát, utóbbit elkezdi fizetni neked zsebből, hiszen te terhesen nem fogsz munkát találni... ebből a duplán fizetett életből pontosan hogyan is lesz spórolás? Fejtsd már ki, kérlek.
2019. okt. 16. 11:13
9/25 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. A barátodat viszont nem értem, ő akarja a gyereket, de azért költözzetek sok száz esetleg ezer kilométerre tőle. Így könnyű akarni, hogy majd te szenvedsz vele itthon egyedül. És akkor ő ott kint nyomorog, te meg itthon a gyerekkel. Ha ekkora gáz van anyagilag, akkor az külön még drágább. És az is igaz, hogy nyomorogni itthon is lehet, akkor mi értelme volt külföldre menni? Fogamzásgátlóra se tellett?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!