Jobb lenne ilyen esetben megszakitani a terhességet?
Nézzétek Válaszadók, belátom, hogy nehéz érvelnem veletek szemben: nem fogjátok néhány ide írt sor alapján azt mondani, hogy "tényleg, mégsem kellene megölni", vagy "nos igen, örökbe adás az mégis jobb, mint vegyszeres kivégzés".
Ezért írok neked, Kérdező: a párod már valami megoldást keres, tehát ő meghozta a saját döntését, éspedig a gyermeketek mellett. Te is érzed a lelki terhet, hiszen az "El lehet vetetni egy gyereket csak anyagi okok miatt?" kérdésedben én az erkölcsi döntés keresését érzem. Egyértelműen fogalmazok: sokkal nehezebb döntés, ha a gyermek megszülését választod. Egy életre szól. Minden nehézségével és örömével együtt. De ez is egyértelmű: ha nem szülöd meg, az is egy életre szól. Minden kínjával és keserűségével együtt.
Egy kisbabából áradó szeretet minden nehézséget megér!
"Ha éreznél iránta (vagy a párod iránt) szeretetet," - ez azért normáliséknál nem egyenlő az önutálattal, vagy a szenvedni akarással...
- "A párommal nem régóta vagyunk egyutt."
- "Kitalálta, hogy én hazamegyek a babával, amíg ő pénzt gyűjt és egyenesbe jövünk"
Na mi lett a vége?
amúgy biztos nagyon örülnék neki, ha a párom úgy akarná a gyereket, hogy 600-1000km-rel arrébb van,mint az ő szerelme és gyereke.
SZóval ja, inkább elvetettem volna. De már nyílván február vége van, a kérdés eldőlt. Már csak az nem tisztázott,hogy maradt e a gyerek avagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!