Mi lenne a helyes dontes. Megtartsam a kisbabat. Vagy jobban
jarnek ha mutetet valasztom?
21/39 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem rad tartozik. Tudod a mai vilagba ha korul nezel nalam sokkal fiattalabaknak mar akar 2 gyermekuk is van. Es kepzeld. Attol mert h csinalom az nem fugg ossze azzal h en ovszer nelkul szexelek a parommal akivel mar tobb mint masfel eve egyutt vagyunk. Es kepzeld igen nem vedekezunl altalabn
22/39 A kérdező kommentje:
Ezis oda megy csak veletlen meg nyomtam a kuldes gombot. Szval igen ovszer nelkul szexelunk csak kihuza idobe vagyis hat eddig ugy volt de megis be csuzsott. Es kepzeld van munkam van jovedelmunk. Van sajat hazunk.
23/39 A kérdező kommentje:
Nem amiatt nem tartom meg mert nem akarom hanem mert nem akarom h az en hibambol a gyerekem szenvedje meg azt amit en okoztam neki. Igen hulye voltam fuveztem sajnalom. De mindenki masba fuggo. De hidd el ha nem fuveznek ennyi idosen is megtartanam igen egy szo nelkul. Nem fogom reszletezni h mi miatt altam neki ennek. Jo senkinek nincs koze hozza en csak egy kerdest tettem fel. De ha nn igy lenne akkor hidd el nem gondolkodnek rajta. Hiaba vagyok 20 eves mai vilagba a kor mar nem szamit.
Általában laminária pálcikákat helyeznek fel, ami igen, kellemetlen lehet, nem a gyógyszert használják sajnos. De ez miatt ne tartsd meg, a szülés rosszabb lesz, akár természetes, akár császár. Felelőtlen kislány vagy, semmiképpen nem tartanám meg a helyedben.
2021. aug. 24. 11:08
A helyes döntés az lenne, ha elmennél ezzel egy olyan szervezethez, ami intézi a titkos vagy nyílt örökbefogadást (ami neked szimpatikusabb) és felelősséget vállalva a tetteidért felnőtt emberhez méltóan, a szervezet segítségével örökbefogadó szülőket keresnél a gyereknek, akikhez egyből a születése után kerülhet.
Szülőnek a leírás alapján teljesen alkalmatlan vagy, de így legalább a gyerek halál helyett kapna egy esélyt az életre egy normális, rendezett anyagi helyzetben levő párnál.
Mielőtt kapnám az ívet: vannak szülők, akik akár sérült gyereket is vállalnának, igaz, ők vannak kevesebben, de babakorban egyáltalán nem lehetetlen örökbe adni. Nagyobb korban problémásabb.
2021. aug. 24. 12:59
Nehogy elvetesd!! Nem lesz baja ennyitől... spanglit és nem kokaint nyomtál.
El lehet menni genetikushoz is stb.
Basszus 10hetes, már rengeteget nőtt, mozog, emberi kinézete van. Jól ver a szive is.
Most komolyan ezt tennéd vele? 12 hetes magzatot már az alkotmány is védi, és 2 hét alatt aligha intézed az abortuszt.
Innentől semmi káros szar és nem lesz baja, de szüld meg... az örökbe adás is emberségesebb mimt egy ekkora babát elvetetni.
Felelősségvállalás, ezt itt az ideje gyakorolnod!
2021. aug. 24. 13:10
Intézd az abortusz, közben több orvossal is konzultálj őszintén elmondva, hogy mennyit füveztél és mi a véleményük erről. Párod mit szòl? Ő is szokta használni? Biztosan letudnád tenni és nem használni tovább? Testileg nem vészes az abortusz, ettől ne félj..a lelki része már másabb.
2021. aug. 24. 13:13
Te nem azért akarsz abortuszra menni, mert aggódsz, hogy a magzatod károsodott, hanem azért mert így le kellene mondanod a fűről hosszú időre és te azt nem akarod! Tudod amúgy, hogy kb a 6. héten kapcsolódik a magzat az anyához? Szóval csak 4 hétig mérgezted lényegében, amivel szerintem még nem okoztál károsodást neki. De hát neked fontosabb a fű, mint a gyereket...hát ne haragudj de én 🤮ok tőled.
2021. aug. 24. 13:20
Jaja, meg tényleg vannak akik erős drogokat használnak, erős gyógyszereket szednek stb. Ez még az első trimeszterben nem akkora gáz, főleg hogy itt csak fűről van szó.
Nagyon kis mennyiség juthatott el a babához.
Nekem is az a benyomásom, hogy kényelemből nem kell neked ez a gyerek. Kényelmes inkább drogozni és nem vállalni a felelősséget.
Csakhogy előbb kellett volna kapcsolni, szerintem már ennyi idő alatt nem lesz abortusz, és nem is lenne etikus.
2021. aug. 24. 13:39
Basszus ez nagyon durva.... és ha megtartod akkor meg tudnád állni, hogy ne drogozz? Mióta tudod,azóta szívtál?
2021. aug. 24. 13:46
Kapcsolódó kérdések: