Mi lenne a helyes dontes. Megtartsam a kisbabat. Vagy jobban jarnek ha mutetet valasztom?
Figyelt kérdés
Sajnos oszinten meg mondva en mar kb 1 eve fuvezek. Tudom h sokan elitelik de sajnos valamien szibten fuggo vagyok ra. Sajnos minden este elszivok ket alvos cigit mert anelkul mar nagyon nehezen alszok. De van egy masik dolog. Hogy teherbe este.. ki derult hogy csutortokon leszek 10 hetes terhes. De sajnos mivel a mai napig csinaltam mert sajnos most tudtam meg ma h hany hetes vagyok meg h terhes vagyok mert asem tudtam eddig. Az orvos azt mondta h a szive jol munkodik a korahoz megfelelo a merete nincs semmi elvaltozas. A dokinak mondtam ezt az esetet de visszont neki csak azt mondtam h neha. O azt mondta ha annyit szivtam volna a baba mar meghakt volna de visszont egy eve csinalom a verembe benne van. Nem tudom h lenne egesseges. Vagy nem e lesz a kis agyaval problema vagy nem okozok neki bajt de biztos h mar most tonkre tettem az eletet. 10 hetes lesz de ugy erzem az abortuszt valasztom mert beteg lesz lehet vagy meg se marad ha most le tennem akkor is mindegy lenne neki szerintem mar de le tenni le fogom fokebb sajat magam miatt 19 eves vqgyok oktoberbe leszek 20. Ja msg azt is mondta a doki h mozog mar.. de kerlek mindenkit h ne iteljetek el. Ne irjatok banto dolgot mert mindenkinek meg van a problemaja. Van egy parom mar tobb mint masfel eve vagyunk egyutt szval nem futo galand aaz apa akit imadok szeretek szerdan mennek mar a vedonohoz. Ami kell a mutethez csak meg en se tudom mi lenne a helyes.2021. aug. 24. 09:33
1/39 anonim válasza:
Könyörgöm, na szaporodj. Így is elég sok buta, írástudatlan narkós szül.
2/39 anonim válasza:
Én 20 évesen nem akarnék még egyereket,dehát kinek mi..az is tèny hogy nem tesz neki jót hogy füvezel,ha egész terhességed alatt csinálod függő lesz a babád is..
Én is elvetetném a helyedben
3/39 anonim válasza:
Ezt, ahogy látom már eldöntötted. Ha, füvezel és ha annyira rá szoktál, hogy elvonási tünetei lesznek (már pedig lesznek), akkor nem lesz könnyű abba hagyni..
4/39 anonim válasza:
Nem tartanám meg. Kicsinaz esély egyébként, hogy baja van a babának, de bizony van esély. Ha beteg babád születik, de nem a drog miatt, akkor is magadat fogod okolni. Arról nem is beszélve, hogy az elvonási tüneteid is megviselik a babát. Mióta tudod, hogy terhes vagy mennyit füveztél? Őszinten
6/39 anonim válasza:
Pont ilyen helyzetből született gyereket ismerek. Komoly mentális és egészségügyi problémái vannak, kritikátlan a viselkedése, borzalmas a modora. Nem kéne megszülnöd.
7/39 A kérdező kommentje:
Reggel voltam dokinal. Es azert nem vettem eszre mert maskor is volt olyan h nem jott meg nekem meg a mai napig nem tudott be alni a mensim. Mindig maskor jott meg vagy mindig ketszer egy honapba. Estenkent szoktam csak ket cigit. Es azert nem vettem eszre h terhes vagyok mert azt hittem elvonasi tunetek. Csak visszont elkezdtem felszedni par kilot a kelletenel sokat ettem ami pont nem ram val. El lehet itelni. De mindenkinek meg van a sajar problemaja. Elso valaszolonak meg csak annyi h tudok helyesen irni nem vagyok analfabeta csak olyan telot hasznlok aminek csak a fele kijelzoje munkodik jelen pillanatba. Meg a bunko valaszokra nem vagyok kivancsi. Mert csak segitseget szeretem volna kerni de lattom annyira elo itelesek az emberek h semmit sem lehet. Na koszonom szepen a valaszokat fokepp azoknak akik segito szandekbol irtak
2021. aug. 24. 09:56
8/39 anonim válasza:
Hát biztos nem a terhességtől híztál kilókat :D
9/39 anonim válasza:
Én azt javaslom, vetesd el. Mivel függő vagy, nem fogod tudni letenni egyik napról a másikra, és az elvonási tünetek is kihatnak a babára. Ha meg tovább szívod, őt is függővé teszed. Egyik sem jó. Se neked, se a babának.
Az, hogy most, 10 hetesen nem látszik semmi következmény, nem jelent semmit. És ha később derül ki valami probléma, ami miatt felvetődik benned a megszakítás, sokkal rosszabb lesz.
10/39 A kérdező kommentje:
Lehet h mebtalis problemai vannak de h modortalan meg nem hallgt senkire az nem azert van hanem mert a szulei nem nevelik es nem foglalkoznak veluk. Az nem feltetlenul amiatt modortalan. Ezt azert nem hiszem meg ha beteg lenne akkor a doki meg tudta volna azt mondani de igazatok van. En basztam el. Most az en fwlelosegem mi lesz.
2021. aug. 24. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!