Mi lenne a helyes döntés?
Párommal 3 éve alkottunk egy párt, együtt éltünk és minden jó is volt eddig. Két hete viszont egy hatalmas veszekedés után közölte, hogy nem szeret már, elköltözik és elhagy. Kiborultam.
Most derült ki, hogy teherbe estem fogamzásgátló mellett.
Még jobban kiborultam.
Viszont ez egy kész csoda is egyben, mivel súlyos betegségem miatt, minden orvos felvilágosított, hogy nem sok esélyem van rá, hogy valaha is gyermekem legyen.
Nem akarom egyedül végig csinálni, főleg hogy a sok stressz miatt elég rosszul vagyok.
Vívódok.
Talán ez az egyetlen esélyem, hogy gyermeket szüljek, de volt párom így is idegbeteg, el sem mertem még neki mondani, csak lelkileg kínoz egész nap, nekem meg már véres hasmenésem van.
Teljesen kétségbe vagyok esve.
Miert szedtel fogamzasgatlot, ha azt mondtak nem lehetsz terhes?
Mindegy milyen viszonyod van a volt paroddal,joga van tudni róla és egyutt kell dontenetek!
A betegségem kihatott mindenre és hol menstruáltam, hol nem. Valamikor 10 napig is tartott. Az orvos ajánlotta, hogy szedjek és azóta ezen nem kellett izgulnom, hogy váratlanul jön még. Lényegében ezért szedtem, hogy ennyi rendszer legyen.
Ma akarom elmondani neki, de így is ordít velem. Félek tőle, már most remegek, hogy beszélnem kell vele.
Értem,Nekem is hasonlo betegsegem volt de én is terhes lettem. :)
Ha felsz tole kerj meg valakit aki nagyon kozel all hozzad,hogy kiserjen el.
Nektek kell atgondolni szeretnetek e a picit.
Kitartast!!
A helyes döntés tervezetten, átgondolt gyereket vállalni. Biztos kapcsolatra, megfelelő anyagi helyzetre, tervezni. Nem véletlenül teherbe esni, rossz kapcsolatban, tudatosan egyedülálló anyának lenni.
Olyan nagy egészségügyi problémád nem lehet, ha annak ellenére, fogamzásgátló mellett is teherbe estél.
kamu szag
1. meddő vagy, de bogyót szedsz
2. csodagyerek megfogan, mikor kiderül, hogy idegbeteg a pasid
3. véres hasmenés? más kismama (vagy ember) rohanna a dokihoz, te meg ide írogatsz-
vége a sulinak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!