Mi lenne a helyes dontes. Megtartsam a kisbabat. Vagy jobban jarnek ha mutetet valasztom?

Figyelt kérdés
Sajnos oszinten meg mondva en mar kb 1 eve fuvezek. Tudom h sokan elitelik de sajnos valamien szibten fuggo vagyok ra. Sajnos minden este elszivok ket alvos cigit mert anelkul mar nagyon nehezen alszok. De van egy masik dolog. Hogy teherbe este.. ki derult hogy csutortokon leszek 10 hetes terhes. De sajnos mivel a mai napig csinaltam mert sajnos most tudtam meg ma h hany hetes vagyok meg h terhes vagyok mert asem tudtam eddig. Az orvos azt mondta h a szive jol munkodik a korahoz megfelelo a merete nincs semmi elvaltozas. A dokinak mondtam ezt az esetet de visszont neki csak azt mondtam h neha. O azt mondta ha annyit szivtam volna a baba mar meghakt volna de visszont egy eve csinalom a verembe benne van. Nem tudom h lenne egesseges. Vagy nem e lesz a kis agyaval problema vagy nem okozok neki bajt de biztos h mar most tonkre tettem az eletet. 10 hetes lesz de ugy erzem az abortuszt valasztom mert beteg lesz lehet vagy meg se marad ha most le tennem akkor is mindegy lenne neki szerintem mar de le tenni le fogom fokebb sajat magam miatt 19 eves vqgyok oktoberbe leszek 20. Ja msg azt is mondta a doki h mozog mar.. de kerlek mindenkit h ne iteljetek el. Ne irjatok banto dolgot mert mindenkinek meg van a problemaja. Van egy parom mar tobb mint masfel eve vagyunk egyutt szval nem futo galand aaz apa akit imadok szeretek szerdan mennek mar a vedonohoz. Ami kell a mutethez csak meg en se tudom mi lenne a helyes.

2021. aug. 24. 09:33
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Mivel nincs gyerekem igy ugy tudom hogy kitagitanak valami kutyuvel. Az mennyi ideig tart meg ha jol tudom az nagyon kellenetlen erzes aki tapasztalta az irja mar le legyszives hogyan volt
2021. aug. 24. 10:01
 12/39 A kérdező kommentje:
Hat csak esdig nem ettem sokat tudod es vekony voltam es elkezdtem mostansag enni es kepzeld meglatszik rajtam. De inkabb tenyleg torlom a kerdest mert h ennyire ilyen emberek legyenek itt hogy csak kotoszkodnek. Vicces. Nem azert jottem erre az oldara hogy ilyen emberek legyenek tisztelet a kivetelnek.
2021. aug. 24. 10:04
 13/39 anonim ***** válasza:
18%
#11 a műtét előtt kapsz egy tablettát, nem szabad elrágni,elolvad a szadban órák alatt..ez tágitják ki a méhszájadta, görcsölni fogsz tőle..utána majd bevisznek a műtőbe elaltatnak és elvegzik a műtétet
2021. aug. 24. 10:14
 14/39 anonim ***** válasza:
82%
Te döntsd el hohy mit akarsz, ne a gyakorisoktól vagy bárki mástól várd hogy megmondják mi a helyes! Az a helyes, amit te annak érzel. Gondolkozz el rajta, indítsd el az abortuszt nehogy kifuss az időből, de közben nézz magadba mélyen, és próbálj meg rájönni, hogy TE mit szeretnél. Az abortuszt bármikor lemondhatod, még akkor is meggondolhatod magad amikor már bent vagy a kórházban. Visszafelé ez nem így működik, ahhoz idő kell hogy elrendezd magadnak a műtétet, azért írom h indítsd el a folyamatot, és gondolkozz azon mit akarsz valójában.
2021. aug. 24. 10:15
 15/39 A kérdező kommentje:
#14 koszonom a valaszodat. Es igazad van sajnos ket hetem van mar csak. De legbelul sajnos en se tudom. Sajnos nagyon at kell gondolnom. Tenyleg koszonom
2021. aug. 24. 10:19
 16/39 A kérdező kommentje:
#13 nekem azt mondtak mivel meg nincs gyerekem igy ketnapig bent kell lennen. Akkor ezzek szerint bogyit kapok? Nem szet tagitanak lent valami eszkozzel? Mert en ugy hallotam. De nn tudom hogy most hogyan csinaljak. Mert ahigy mennek az evek ugy valtoznak meg ezzek a dolgok is
2021. aug. 24. 10:22
 17/39 anonim ***** válasza:
17%
Nem,nekem is most volt.. engem műtet után pár óraval hazaengedtek.. és nem dugnak beléd semmilyen eszközt csak miután elaltattak.. csak egy bogyot kapsz,utána órák mulva felfekszel a műtőre és hát igen, ennyi..
2021. aug. 24. 10:29
 18/39 A kérdező kommentje:

Neked sincs gyereked? Ez volt az elso terhesseged? En valami palcikarol olvastam azert erdeklodok

Neked nagyon fajt amikor a gyogyszer neki alt dolgozni.

2021. aug. 24. 10:38
 19/39 anonim ***** válasza:
54%

Nincs,igen ez volt az 1.

Hát eléggé görcsölt,meg engem rázott a hideg is a gyogyszer miatt..nem volt tul kellemes

2021. aug. 24. 10:47
 20/39 anonim ***** válasza:
71%
Füvezel meg védekezés nélkül szexelsz 20 évesen... Szerinted jó irányba alakítod az életed?
2021. aug. 24. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!