Mit tegyek az exemmel kapcsolatban? Mi a helyes döntés?
Volt egy kapcsolatom, ami nem volt rám jó hatással... Én nagyon szerelmes voltam, rajongásig szerettem a barátomat, minden elé őt helyeztem. Viszont ő kihasznált, megcsalt, átvert. Még ezt is eltűrtem, két hete telt be a pohár és szakítottam vele. Nehéz volt, még most is az, főleg, hogy kiderült, terhes vagyok.
Nem tartom meg, abortuszom lesz. Viszont fogalmam sincs, hogy a volt barátomnak elmondjam-e, vagy sem. Anyukám és a legjobb barátnőm azt mondják, hogy ne, mert ez csak újabb indok, hogy beszéljünk és semmi értelme nem lenne. De mégis tőle vagyok terhes és nem tudom, úgy érzem, jobb lenne neki elmondani.
Ahogyan TE érzed!!
1 mi nem tudjuk a szitut teljesen
2 te ismered
a te döntésed,ne hallgass másokra,mégis mire van a megérzésed?
Attol fugg mi a celod azzal hogy elmondod neki? Ha azert mondanad el neki hogy visszamenjen hozzad es eloadja a hos szerelmest es az "en majd megvaltozom" szokasos sztoryt kar a gozert.
Az a mocsok tesz rad magasrol! Megcsalt, megalazott, kihasznalt, hagyd a fenebe azt a barmot. Valoszinuleg ugy sem erdekelne az hogy te terhes vagy es ujbol csak kitenned magad egy ujabb megalaztatasnak. Ne ad meg neki ezt az oromot hogy azt higye minden ellenere futsz utana.
Tudom hogy sz@r erzes szerelmes lenni egy olyan emberbe aki nem erdemel meg de mikor tul leszel rajta sokkal boldogabb leszel mint barmikor.
Ha semmiképp nem tartod meg akkor szerintem semmi okod elmondani neki.Keresed a lehetőséget, hogy beszélhess vele ez jó indok..de ne tedd.Ha megcsalt,becsapott, kihasznált akkor miért keresnéd a társaságát? Mit változtatna benne az, hogy te terhes vagy tőle? Megsajnálna? Rendesebb lenne veled? Ki akarna békülni?
Vagy azt gondolod feltámadna a felelősségtudata?
Ne pazarold rá az energiád, majd jön valaki aki szeret.Addig meg éld az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!