Mit tegyek az exemmel kapcsolatban? Mi a helyes döntés?
Volt egy kapcsolatom, ami nem volt rám jó hatással... Én nagyon szerelmes voltam, rajongásig szerettem a barátomat, minden elé őt helyeztem. Viszont ő kihasznált, megcsalt, átvert. Még ezt is eltűrtem, két hete telt be a pohár és szakítottam vele. Nehéz volt, még most is az, főleg, hogy kiderült, terhes vagyok.
Nem tartom meg, abortuszom lesz. Viszont fogalmam sincs, hogy a volt barátomnak elmondjam-e, vagy sem. Anyukám és a legjobb barátnőm azt mondják, hogy ne, mert ez csak újabb indok, hogy beszéljünk és semmi értelme nem lenne. De mégis tőle vagyok terhes és nem tudom, úgy érzem, jobb lenne neki elmondani.
Kerüld el jó messzire, nem érdemel meg téged.
Viszont a baba nem tehet semmiről. Egy kis élet, aki tőled kap mindent, már ebben a pillanatban is.
Ne viselkedj vele úgy, ahogy a párod veled tette, vagy még csúnyábban. Teljes egészében tőled függ, neked van kiszolgáltatva. Ne csald meg őt, ne verd át, ne öld meg.
Ebben a helyzetben nem mondanám el, akarna a franc egy ilyen alakkal bárminemű kapcsolatot tartani..!
Amúgy meg ne beszelj már hülyeségeket utolsó!! A kérdező NEM anyuka, mivel hogy NINCS gyereke. És tök jogos, hogy nem akar ilyen fiatalon, egyedülálló anyuka lenni és nem akarja ezzel tönkretenni az eletet. Plusz ahányszor a gyerekre néz, annyiszor fog az a patkány, gerinctelen apja eszébe jutni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!