Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hogy lehet feldolgozni, hogy...

Hogy lehet feldolgozni, hogy érzed, hogy mozog, és mégis el kell vetesd mert beteg?

Figyelt kérdés
Ráadásul lehet semmi baja nem lesz ezzel a betegséggel. Lehet súlyosan beteg lesz, nem lehet tudni. Vagy-vagy. Most vagyok 13 hetes. Tegnap óta tudom, hogy beteg. Szívem szakad meg. Érzem mozogni. Tudom, hogy mit csinálnak vele. Ez a fajta betegség 50%ban öröklődik. Már így megtartottunk 1 babát, életünk legjobb döntése volt, nincs baja. De mi van ha most nem lesz szerencsénk? Hogy dolgozzam fel, hogy megölöm a gyerekem? Mikor fogok megnyugodni?
2021. ápr. 25. 09:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
94%

Anyáék vállaltak - anyának volt betegsége, amiben 42 évesen meg is halt.

Első hónapban a PIC-en feküdtem mert kérdéses volt, egyáltalán életben maradok-e.

32 vagyok, de a betegség miatt 16 éves korom óta elég komoly ízületi gyulladással.

Nem vállalok gyereket, mert nem akarom kitenni őt a sokszor borzalmas fájdalmaknak (ha lány lenne, örökölné, ha fiú, nem).

2021. ápr. 28. 14:53
 32/33 1Léna ***** válasza:
13%

Kedves Kérdező!

Olyan bátrak voltatok az első gyereknél. Milyen jó, hogy veletek van.

Tapasztaltabbak lettetek, most mégis elbátortalanodtatok.

Nos valóban nehéz döntés, megértem.

Azért olyan nehéz, mert nem látjuk a jövőt. Lehet, hogy megszületik, és beteg lesz, ami nehézséget okozhat. Sőt meg is halhat. De ez az èletünk folyamán sajnos velünk is bármikor megtörténhet.

Pozitív: a már élő gyereked számára is ajándék egy tesó nem csak nektek. Még ha meg is halna sok közös élményetek is lehet vele együtt. Szerethetitek együtt szerelmetek gyümölcsét amíg él.

Ha az abortuszt választod, akkor a fentieknek nem adsz esélyt sem. Ezért nehéz a döntés.

Tedd azt amiben a szívednek békessége van.

2021. ápr. 28. 20:24
 33/33 anonim ***** válasza:
29%

Elcsendesülés az abortusszal kapcsolatos döntés előtt

Hogyan döntsek?

Mit tegyek félelmeimmel, fájdalmammal?

Ki segít nekem?

Elcsendesülés az abortusszal kapcsolatos döntés előtt.

A nálunk töltött napokat töltheti csendben egyedül, vagy személyes kísérés, segítő beszélgetés is választható. Előzetesen egyeztetett, egyéni időpontokban, 2-8 napos elvonulási lehetőséget nyújtunk az egész év során. Anonimitást, csendet, együttérző keresztény támogatást és a természetben való felüdülést kínálunk.

Az elcsendesülésben kísér Dr. Papanek Márta (lelkivezető, orvos, szülészeti, pszichoterápiás és családterápiás gyakorlattal)

Telefon: 06 30 40 60 905

Email: SzivbenLelekkel@gmail.com

2021. máj. 5. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!