Van itt olyan anyuka, akinek beteg a babája? Ha igen, hogy lehet ezt feldolgozni?
A hugom babája 6 hónapos, 2 lyuk van a szívén, így született. Pár naposan derült ki a gond, kezelték minden félével, majd 3 hetes volt, amikor hazaengedték Azóta folyamatosan gyógyszereket kap, havonta vérvétel és UH.
Nehéz volt feldolgozni az egész családnak a betegséget, de amikor azt látjuk, hogy a baba szépen szopik, fejlődik, mozog, érdeklődik, el is felejtjük a betegségét. Látszólag semmi jele a betegségnek, sőt, szerencsére a lyuk a szívén kisebbedett, de a műtétet sajnos nem lehet elkerülni.
Szerintem kell egy segítő család, szeretet, s elfogadás, hogy a baba beteg. Nekem különösen nehéz volt feldolgozni, mert az én kisfiam 3 héttel korábban született a hugom babájánál, így számomra szinte olyan a babája, mint a sajátom.
Mi pozitív gondolkodással, nagy reménnyel állunk a jövő elé, s reméljük, hogy a műtét után elhagyhatja a sok gyógyszert.
Igen, biztos igy lesz. Mielőbbi és teljes gyógyulást kivánok neki!
Én olyan betegségre gondolok, ami még ma nem gyógyitható csak javitható. Én nem tudom feldolgozni, egész nap a sirás fojtogat. Első babánk, és nagyon-nagyon rossz.
Szia!
Nálunk nincs baj...
Nálatok beteg a pici?
Első vagyok!
Mi a betegsége? Ha leírod, akkor talán könnyebben segíthetünk túltenni magad!
Én azt gondolom, ha egy betegséget kezelni, az állapotot javítani lehet, az már jó. Bár így látatlanban elég nehéz mondani jó szót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!