Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egyetértetek az abortusztörvén...

Egyetértetek az abortusztörvénnyel?

Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 09:00
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
91%

Ezzel csak az a baj, hogy a férfiak magasról tennének mindenféle védekezésre, mert max azt mondják, hogy nem akarják a gyereket, és még csak azt a nyamvadt 20 ezret sem kell fizetniük. Micsoda kánaán lenne ez egyeseknek, ugye?

Nem egyszerűbb, ha te mint férfi védekezel, és rögtön nincs olyan gondod, hogy a nő dönt helyetted? Fizetned sem kell, abortusz sem lesz. Nem szuper?

2020. okt. 30. 14:55
 22/58 anonim ***** válasza:
0%

23.-nak.

Na még 1X. A hüvelyi szexet legtöbbször a nők akarják!!! A férfiaknak más is jó.

2020. okt. 30. 15:16
 23/58 anonim ***** válasza:
90%
Kedves hisztiző férfi kommentelő. S te mi alapján engeded bele az örökítő anyagod egy nőbe ha nem akarsz tőle gyereket? Ja igaz, írod hogy a nők erőltetik rád a hüvelyi szexet. Nos ebben az esetben azt tudom tanácsolni, mondj NEMet. Jogod van nemet mondani minden olyan tevékenységre amit te nem tartasz kívánatosnak.
2020. okt. 30. 15:23
 24/58 anonim ***** válasza:
80%

Először is: Egy embrió nem a gyereked, maximum az lehetNE, ergo pusztán egy lehetőség. Továbbá senki nem öli meg, lévén hogy az abortusz nem gyilkosság és valamit, ami meg sem született, nem lehet megölni. Maradjunk annyiban, hogy ennek megállapításához nem kell sok ész, csak egy minimális biológia tudás meg egy kis józan paraszti ész.

Továbbá: hogy jön ahhoz bárki is, főleg egy férfi, hogy elszámoltassa a másikat, hogy a SAJÁT testével mit csinál?! Pont egy férfi, aki a büdös életben nem fogja megtudni mit jelent terhesnek lenni és szülni! El kell szomorítsalak titeket, egészen addig amíg az az embrió A NŐ méhében van, ő általa képes létezni, az ő teste és szervezete által tud növekedni, fejlődni, addig biza a nő dönt és pont. Ha tetszik ez nektek, ha nem. Majd ha ti kockáztatjátok a saját testi és lelki épségeteket és a ti testetekben fejlődik 9 hónapig a gyerek és ti szülitek meg, na majd akkor lehet szájkaratézni, hogy "hogy képzeli és blabla", addig viszont csend van. Imádom, mikor itt játsszák az eszüket, hogy az én gyerekem, hogy merészeli, aztán a valóságban meg a pasikák nagy többsége válás után le sem tojja a gyerekét, sokszor még a gyerektartás miatt is pereskedni kell és valahogy nem szoktak a bíróságon sem kapálózni azért, hogy náluk legyen elhelyezve a gyerek, úgyhogy vicc az egész.

Egy gyerek minden szempontból a nőnek a legnagyobb "teher" szívás és felelősség. Ő kell kihordja, megszülje, ő van otthon vele évekig, többségében ő neveli azt a gyereket és bizony neki is megbirkóznia azzal, hogy apuci gondol egyet és lelép egy új puncival, mert ő beleunt a dolgokba. Szóval teljesen egyértelmű és egyben magától értetődő, hogy a nő dönt.

Különben is, hogy jön ahhoz bárki, hogy ráerőltessen egy gyereket valakire, aki a háta közepére sem kívánja?? Milyen beteg ember tekint egy fejletlen, tudattalan, pár milliméteres sejthalmazt előrébb valónak egy már megszületett, érző, önálló akarattal rendelkező embernél??

De igaz, biztos sokkal jobb lenne ráerőltetni valakire a gyereket, hogy aztán egész életében éreztessék vele, hogy ő csak egy teher, nem is akarták, csak muszájból lett megszülve és nem kap semmi szeretet. Remek életnek hangzik. Ja, nem.🤦🏻‍♀️

A pasinak ott a lehetőség szépen gumit húzni. Ha nem teszi meg, onnantól így járt, értelmes felnőtt férfi tisztában van azzal, hogy hogyan készül a gyerek és ha annyira nem akar vagy nem akar olyan helyzetbe kerülni, hogy ő akarná a nő meg nem, akkor felhúzza a gumit. Ha meg minden kötel szakad, akkor biza a nő dönt, mert az ő testéről van szó, ennyi.

2020. okt. 30. 17:39
 25/58 anonim ***** válasza:
0%

Na meg lettem szólítva.

40 vagyok, akár milyen hihetetlen, de SOHA, de tényleg soha, nem szexeltem gumi nélkül! Nincs kedvem fizetni, meg fosok a betegségektől. A bő nyálas, golyózós, cumi bőven elég lenne nekem. De ugye a nők kényszerítik a dugást.

2020. okt. 30. 17:51
 26/58 anonim ***** válasza:
88%

"De ugye a nők kényszerítik a dugást."

Jaj hát persze, csúnya gonosz nők, szegény ártatlan férfiakra rákényszerítik azt a fránya szexet, már-már meg vannak szegénykék erőszakolva. Brühühü, mindjárt elmorzsolok értetek pár könnycseppet. 🤦🏼

Hagyjuk már, ennél szánalmasabb dumát életemben nem hallottam még. Aztán érdekes mégis a férfiak többsége az, akik nyavalyognak hogy otthon kevés a szex, mert "én naponta 5x akarnám, a csajom meg "csak" 1x."

2020. okt. 30. 18:27
 27/58 anonim ***** válasza:
89%
#26: Ahogy fentebb már javasolta más is: mondj NEMET. Vagy válts pasikra (szerintem látens meleg vagy). Ennyire egyszerű. Közben javasolnám, hogy kezdj el jógázni tanulni, talán még lehetsz olyan hajlékony, hogy végszükség esetén lecummanthatod magad és már nem is lesz szükséged a csúnya, gonosz nőkre. Ilyen "pasival" hozott volna össze a sors bármikor, nyugodtan mondhatott volna nemet, és előadhatta volna a kívánságát. Arra meg én mondtam volna nemet, és már nem visszakozhatott volna, hogy de akkor mégis benne van a normál szexben. Bár szívesen "elgolyózgatnék" veled. Mondjuk lenne nálam (valódi, jófajta, billiárdhoz való) dákó is...
2020. okt. 30. 18:57
 28/58 anonim ***** válasza:
0%

26.- vagyok.

Nem vagyok meleg, csak kényelmesebb, és élvezetesebb a cumiztatás. És nincs terhesség. És nem kell hormonnal tömnie magát a nőnek.

2020. okt. 30. 19:00
 29/58 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a kutyát nem érdekli te hogyan és mit szeretsz. De ha már szófosásod volt és megosztottad velünk ezeket az információt, kérlek tartsd is magad az általad leírtakhoz. Így biztosan nem fogod tovább örökíteni a génjeidet. Igazából így be is vagy biztosítva úgyhogy téged az abortusz kérdése nem érint személyesen.
2020. okt. 30. 19:06
 30/58 anonim ***** válasza:
92%
Azért kényelmesebb, mert nem neked kell megdolgozni a sikerért, gondolom. Mondjuk érdekes, h.cumiztatásnak hívod 40évesen..Lehet egy kis orális fikszációd van, érdemes lenne a gyerekkori dolgokat átbeszélni egy pszichológussal;)
2020. okt. 30. 19:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!