Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Egyetértetek az abortusztörvén...

Egyetértetek az abortusztörvénnyel?

Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 09:00
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
94%

Persze, mert a legtöbbször a nő erőlteti a gumi nélküli szexet a szegény férfira..A pasik szokták mondani, h."jajj, zoknit nem húzok rá.." meg "csak egy kicsit dugom be" A lányok meg nyilván meg akarnak felelni az elvárásoknak.

Amúgy meg, ha a nő teste felett rendelkezhetnek, akkor a férfi felett is lehessen. Ha pl.erőszakkal lefeküdt egy nővel, aki terhes lett, a férfit kössék el egy időre. Másnak ne tudjon gyereket csinálni stb..

Miért csak a nő járjon pórul??Legyen a férfinak is vlmilyen következmény..

2020. okt. 30. 10:25
 12/58 anonim ***** válasza:
86%

Vicces olyan törvényről véleményt mondani, ami nem létezik.Igen magyarország csatlakozott egy olyan abortuszt elítélő paktumhoz, amit 1 Trump kezdeményezett(mert rengeteg szavazatot kaphat amerikában abortuszellenesektől és nem mellesleg választási kampány van) ,másrészt szép csendesen, ha a média nem kapja fel, nem is nagyon tudunk róla.

Magyarország kormánya nem tervezi, hogy szigorítja az abortusztörvényeket, csupán Trump választási kampányát támogatja ezzel az aláírással.Amellett ha utána olvasol, nem csak az abortuszról szól ez a paktum, hanem van benne asszony a tűzhely mellett ,,családi értéket" bizonygató rész és hogy a nőket jobban kell hagyni érvényesülni.(olyan elmaradott országok írták amúgy alá, hogy szégyen ennek az országnak ez az aláírás, na de mindegy.)

Szóval NINCS abortusztörvény.Nincs mit ellenezni vagy épp helyeselni sem.

2020. okt. 30. 10:25
 13/58 anonim ***** válasza:
4%
Az is érdekes férfiként, hogy sok szülő támogatja a kamasz lányát a bogyó felíratásában, és a "korban hozzá illő" sráccal való kapcsolatban, aztán csodálkoznak, ha a lány 16 évesen hasas lesz és/vagy nemi bajos, miközben tiltják, hogy egy tapasztalt, védekezni tudó férfivel legyen, aki nem csinálja fel, mert van esze.
2020. okt. 30. 10:33
 14/58 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ez egy meddő vita, az értelmet nélkülözve. A férfiaknak mindegy, mert nem az ő testük, a gyerek meg általában nem érdekli őket, ez a valóság. A férfiakat is csak az elv érdekli, de ha azt mondanám egy férfinak, hogy édes szívem, megfogant ez a nem kívánt gyermek, én ugyan kihordom neked, de a kórházból te viszed haza, dobod el a karriered, és neveled fel, mert én többet rá nem nézek, akkor mindjárt rohadtul nem érdekelné, mindegy mit állít. Nekik csak az utód gondolata számít sokszor, nem maga a gyerek nevelése, tisztelet a mindenkori kivételnek, de a statisztika kristálytisztán prezentálja mennyire magasról tesznek a férfiak a gyerekeikre.

Másrészt lehet itt arcoskodni, hogy márpedig tiltva lesz, de akkor számolni kell azzal, hogy az egyébként is rohamosan fogyó nemzetünk fiataljai még inkább elmenekülnek. Amikor meg ez még további gazdasági károkat okoz a meglevők mellett, nem tudom lehet e büszkén kijelenteni, hogy megérte. Megszületik esetleg pl 1000 nem kívánt gyermek és további 10 ezer lehetséges anya meg inkább kivándorolt és külföldnek termel adót, utódot és általa további későbbi adót.

Az 1000 nem kívánt megszületett gyermek közül meg 900 valószínűleg down kóros és fogyatékos, akit azért vetettek volna el. Nem baj örökbe adják, de mivel úgyse kell senkinek, majd tovább terheli a nem létező szociális hálót. Egy embertelen intézményben mostoha körülmények között marad halála napjáig szeretet nélkül. Szerintem is tök jó. Rosszabb esetben a szülő maga öli meg, és megőrül, tehát öngyilkos lesz. Oda egy újabb adófizető (tessék fellapozni az újságokat, nem ritka dolog ez).

És ez egyébként ha a természetet nézzük, még természetellenes is (!!!), ugyanis az emberen kívül nem létezik olyan faj, aki a saját fajának körülményeit vagy lehetséges jövőjét ellehetetlenítené egy életképtelen egyed miatt. Az állatvilág hezitálás és gondolkodás nélkül kiveti magából a fogyatékos, életképtelen példányokat. Ehhez képest egy sejtcafat elhajtása még kíméletesnek is mondható.

Úgyhogy lehet pampogni, de van a legális abortusz meg a kényszer megoldások. Utóbbi szerintem sokkal károsabb.

2020. okt. 30. 10:40
 15/58 anonim ***** válasza:
18%

ÁLLJ!

És mi van ekkor?

Mondjuk azt mondom, hogy mehet az abortusz, ha a nő akarja.

DE!!!

Akarhassa a férfi is! Azaz, mondhassam a nőnek, hogy vetesse el, mert nekem nem kell a baba. Ha pedig mégis megtartja, akkor SOHA és SEMMIT ne kelljen fizetnem.

Így?

2020. okt. 30. 10:46
 16/58 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem inkább a vallásokat kéne betiltani. Egyik primitívebb, kártékonyabb, mint a másik.

Hadd ne szülje már meg az ember a gyereket, amennyiben például az anya életét veszélyezteti a kihordása, a gyerek fogyatékos, vagy erőszakból fogant. Meg az se, aki gyűlölné, bántalmazná, mert nem akarta, csak besikerült.

Vannak olyan dolgok, amibe az államnak nem szabadna beleavatkozni. Az egyházról meg már ne is beszéljünk. Beteges, hogy mennyire összefonódik az állammal, ha egyes pártok vannak hatalmon.

2020. okt. 30. 12:19
 17/58 anonim ***** válasza:
0%

18.-ra.

Alapban egyet értenék, de csak ha én is ölhetném például a büdös CENZÚRÁZVA.

2020. okt. 30. 12:31
 18/58 anonim ***** válasza:
91%

"Az abortuszt egy az egyben be kellene tiltani. Az illegális terhességmegszakítást pedig fegyházzal büntetni, elvégre az is gyilkosság." Rendben, de akkor a családjukat elhagyó férfiakat meg kötelezően elköttetni és eltiltani más nőktől.

Nem avatom szentté a nőket, de azért 99% a fater lép le, ha mondjuk fogyatékos gyerek születik. Minap olvastam egy ápoló kommentjét, aki fogyatékosotthonban dolgozik, írta, hogy 10 év alatt 2 apát látott megjelenni látogatóba.

Az is vicces, hogy a legtöbb férfi aki ekézi a nőket ezügyben vagy gyerektelen, vagy szarik a gyerekére.

2020. okt. 30. 12:58
 19/58 anonim ***** válasza:
87%
"Akarhassa a férfi is! Azaz, mondhassam a nőnek, hogy vetesse el, mert nekem nem kell a baba. Ha pedig mégis megtartja, akkor SOHA és SEMMIT ne kelljen fizetnem." Neked csak egyszerűen azzal van bajod, hogy nők dönthetnek. K...rvára nem érdekel téged a gyerek élete. Egy duzzogó kamasz szintjén vitázol.
2020. okt. 30. 13:00
 20/58 anonim ***** válasza:
5%

21.-nek.

Nem! Csak egyenlően! Ha a nő megöletheti, akkor én is. Ha a nő meg akarja tartani, tartsa, de ne az én pénzemen!

Ez olyan, mint amikor a gyereked vesz egy telefont, és neked kell fizetned a részletet, mert másképp megdugja a végrehajtó.

2020. okt. 30. 13:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!