Most 30.000 vagy 40.000 forint az abortusz?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, hogy nagyon sok oldalt megnéztem már, de egyetlen olyat sem találtam szinte, ami friss lett volna.

Köszönöm.

2020. aug. 4. 09:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:

Nem "kiválasztott" a lányom, akkor akartam gyereket.

Nem babák életét (?) cseszem el, hanem egy sejtcsomót nem hagyok, hogy magzattá fejlődjön. Azért a kettő nem ugyanaz.

2020. aug. 5. 16:39
 52/63 anonim ***** válasza:
45%
Aha... attol h ezzel nyugtatod magad, meg nem igaz.
2020. aug. 5. 16:49
 53/63 anonim ***** válasza:
90%

De nagyon is igaz, az abortusz során egy pár hetes fejletlen, tudattalan, fájdalmat nem érzi embriót abortálnak, gyerekről szó nincs, ahogy "ölésről" sem.

Ettől független szerintem is durva a 4 abortusz, de nem az én életem, nem az én testem, mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.

2020. aug. 5. 16:59
 54/63 A kérdező kommentje:

Nyilván ha 17 évesen több eszem van, akkor az nem sikeredik be.

A másodiknál óvszer volt, a harmadiknál meg ugye megszakítás, tehát abban is hibás vagyok, de a lányom csak 6 hónapos volt, nem vállaltam olyan gyorsan mégegyet.

Most meg ugye...peches vagyok.

Emlékszem egyszer amikor várakoztam a CSVSZ-nél, beszélgettem egy csajjal, ő mondta valami elképesztő lazán, hogy óh, nekem a 8. lesz. Akkor azt mondtam, csak én ne legyek ilyen szerencsétlen, mert ez a tortúra idegölő. Erre tessék, itt vagyok.

Na meg amit rosszul éltem meg (igen, én) hogy abortuszon átesett nőket egy kórterembe tesznek (itt) az elvetélt nőkkel. Úgyhogy megfogadtam, ha tőlem kérdezi is egy nő bent miért vagyok itt, azt mondom ciszta vagy bármi, mert sosem tudhatom, hogy ki min ment át.

2020. aug. 5. 17:12
 55/63 anonim ***** válasza:
52%
Komolyan szegény nőt ne bántsátok már, férfi szemmel is nézve kurvára gáz amit itt egyesek leművelnek xd A nő döntése hogy meg akarja tartani a gyereket vagy nem, konkrétan csak egy kupac sejtről van szó, ami még nem is önálló, életnek sem nevezném.
2020. aug. 5. 19:17
 56/63 anonim ***** válasza:
47%
De én önálló élet vagyok, nem pedig parazita
2020. aug. 5. 19:44
 57/63 anonim ***** válasza:
37%
A nő dolga hogy mit akar a gyerekkel ami benne nevelkedik, ha nem kell neki elvetetheti bármikor ✨✨ ez tény csak ti még le vagytok maradva a nyugathoz képest
2020. aug. 5. 19:45
 58/63 anonim ***** válasza:
41%
Nem vagyok abortuszellenes egyáltalán, de ez a nő nem ember, meg te sem.
2020. aug. 5. 19:56
 59/63 anonim ***** válasza:
28%
59es ezzel a hozzáállással te nagyobb parazita vagy ezen a bolygón mint az a magzat az anyja testében.
2020. aug. 5. 20:09
 60/63 anonim ***** válasza:
22%
Legyetek idegesek, engem nem zavar ✨🥰
2020. aug. 5. 20:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!