Most 30.000 vagy 40.000 forint az abortusz?
Komolyan mondom, hogy nagyon sok oldalt megnéztem már, de egyetlen olyat sem találtam szinte, ami friss lett volna.
Köszönöm.
Nem "kiválasztott" a lányom, akkor akartam gyereket.
Nem babák életét (?) cseszem el, hanem egy sejtcsomót nem hagyok, hogy magzattá fejlődjön. Azért a kettő nem ugyanaz.
De nagyon is igaz, az abortusz során egy pár hetes fejletlen, tudattalan, fájdalmat nem érzi embriót abortálnak, gyerekről szó nincs, ahogy "ölésről" sem.
Ettől független szerintem is durva a 4 abortusz, de nem az én életem, nem az én testem, mindenki úgy éli az életét ahogy akarja.
Nyilván ha 17 évesen több eszem van, akkor az nem sikeredik be.
A másodiknál óvszer volt, a harmadiknál meg ugye megszakítás, tehát abban is hibás vagyok, de a lányom csak 6 hónapos volt, nem vállaltam olyan gyorsan mégegyet.
Most meg ugye...peches vagyok.
Emlékszem egyszer amikor várakoztam a CSVSZ-nél, beszélgettem egy csajjal, ő mondta valami elképesztő lazán, hogy óh, nekem a 8. lesz. Akkor azt mondtam, csak én ne legyek ilyen szerencsétlen, mert ez a tortúra idegölő. Erre tessék, itt vagyok.
Na meg amit rosszul éltem meg (igen, én) hogy abortuszon átesett nőket egy kórterembe tesznek (itt) az elvetélt nőkkel. Úgyhogy megfogadtam, ha tőlem kérdezi is egy nő bent miért vagyok itt, azt mondom ciszta vagy bármi, mert sosem tudhatom, hogy ki min ment át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!