Most 30.000 vagy 40.000 forint az abortusz?
Komolyan mondom, hogy nagyon sok oldalt megnéztem már, de egyetlen olyat sem találtam szinte, ami friss lett volna.
Köszönöm.
20!
Na és az ő orvosa mit fog csinálni? Semmit. Az abortuszhoz engedély kell
Hát addig semmi sem történik amíg az engedély nincs meg, azt tudom.
Addig mondjuk igyekszem aneszteziológust meg vérvételt elintézni, mást nem tudok csinálni.
Nyaraláson agyalok...Igen, mert az élet nem áll meg! Van egy lányom akit imádok, szeretek, őt kell felnevelnem becsülettel.
Szerintem ezen a világon senki nem dalolva megy abortuszra, de egyszerűen van az az élethelyzet, amikor az a legésszerűbb döntés.
Én sehol nem láttam, hogy "úgy" beszélt volna a kérdező a terhességéről, de nem is értem mi a francért kell felhánytorgatni, hogy a nyaralással foglalkozik, úgyhogy vajon mennyire érdekelheti az a pár hetes, fejletlen embrió... És ha azzal foglalkozik?! Talán mély depresszióba kéne zuhannia és ömlengenie egy embrióról, amit nem akar és ami védekezés ellenére, kéretlenül érkezett?
Mindenki élje úgy a saját életét, ahogy neki megfelel, senkinek nincs joga megszólni ismeretleneket, főleg nem egyetlen infó alapján.
Szia! Nekem 1 hónapja volt abortuszom,Hatvanban csinálták meg...
Majdnem 42ezer Ft volt a műtét. A Családsegítő nőci sorolt fel még 2 lehetőséget amivel olcsóbb,az egyiket megjegyeztem az 12ezer Ft akkor ha tudsz papírt mutatni arról hogy te rászorulsz/segélyt kapsz,a másikat már nemtudom nem akarok hazudni.
Az első ‘megjelenés’ telefonon keresztül zajlott ahol elmondta kb 10percben a fontosabb tudnivalókat majd rá 2-3napra kellett személyesen mennem,az sem volt több 15percnél,ott írta meg a csekket is. Erről csak annyit mondott hogy elég az utsó pillanatban befizetni(ha meggondolnád magad..),csak a műtétre mindenképp vidd magaddal a csekket hogy igazold a fizetést.
Kitartást kívánok neked! Ha pedig Hatvanban lesz a műtét készülj fel hogy a dokik nem éppen a legkedvesebbek,bennem pl kelltettek elég nagy bűntudatot,de a nővérek nagyon kedvesek és tényleg oda figyelnek rád!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!