Most 30.000 vagy 40.000 forint az abortusz?
Komolyan mondom, hogy nagyon sok oldalt megnéztem már, de egyetlen olyat sem találtam szinte, ami friss lett volna.
Köszönöm.
Köszi.
Volt már abortuszom, sajnos tudom a menetét.
Én nem Hatvanba megyek, de egyébként semmi köze az orvosoknak ahhoz, hogy ki miért dönt úgy ahogy dönt.
Sajnos elég nagy pofám van, nem hagyom magam leugatni. Ráadásul jöttem már ki kórházból saját felelősségemre, ha nem haladnak a zárójelentéssel, fogom magam és "lelépek". Nekem annyi a lényeg, hogy minél hamarabb kész legyen, aztán jöhet értem párom.
Kit provokálok? Esküszöm, hogy nem tudom.
Csak leírtam, hogy egyetlen orvosnak nincs joga megkérdőjelezni a nő döntését, másfelől csak leírtam, hogy én lépek a francba, nincs türelmem ahhoz, míg "leengednek" rágyújtani, jövök haza.
Senkit nem akartam és nem is akarok provokálni!
Nekem semmit nem jelent a műtét, olyan mint mikor gyerekkoromban kivették a mandulámat. Nem több.
Ebben mi a provokálás?! Az, hogy a kérdező tisztában van a jogaival meg nem hagyja magát megalázni..?
Emiatt jelenteni a kommentet....🤦🏻😅
35!
Nem. Olvasd el miket irt. Mandulamutet.... Baxus. Támogatom az abortuszt, segít ő kommenteket írtam itt is, de láthatóan direkt provokál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!