Most 30.000 vagy 40.000 forint az abortusz?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, hogy nagyon sok oldalt megnéztem már, de egyetlen olyat sem találtam szinte, ami friss lett volna.

Köszönöm.

2020. aug. 4. 09:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

Köszi.

Volt már abortuszom, sajnos tudom a menetét.

Én nem Hatvanba megyek, de egyébként semmi köze az orvosoknak ahhoz, hogy ki miért dönt úgy ahogy dönt.

Sajnos elég nagy pofám van, nem hagyom magam leugatni. Ráadásul jöttem már ki kórházból saját felelősségemre, ha nem haladnak a zárójelentéssel, fogom magam és "lelépek". Nekem annyi a lényeg, hogy minél hamarabb kész legyen, aztán jöhet értem párom.

2020. aug. 5. 11:28
 32/63 anonim ***** válasza:
38%
Te most direkt provokálsz?
2020. aug. 5. 11:32
 33/63 A kérdező kommentje:

Kit provokálok? Esküszöm, hogy nem tudom.

Csak leírtam, hogy egyetlen orvosnak nincs joga megkérdőjelezni a nő döntését, másfelől csak leírtam, hogy én lépek a francba, nincs türelmem ahhoz, míg "leengednek" rágyújtani, jövök haza.

Senkit nem akartam és nem is akarok provokálni!

Nekem semmit nem jelent a műtét, olyan mint mikor gyerekkoromban kivették a mandulámat. Nem több.

2020. aug. 5. 11:39
 34/63 anonim ***** válasza:
72%

Ebben mi a provokálás?! Az, hogy a kérdező tisztában van a jogaival meg nem hagyja magát megalázni..?

Emiatt jelenteni a kommentet....🤦🏻😅

2020. aug. 5. 11:50
 35/63 anonim ***** válasza:
23%
Eddig meg sajnaltalak is. De mandulamutethez hasonlitani a gyereked megoleset, az eleg durva. Es jottel azzal h az alukad halalanak vagy minek az evfordulojan teszteltel pozitivat, meg ilyenek. Sztem egy legy lecsapasa jobban megvisel mint a MASODIK abortuszod. Szegyelld magad.
2020. aug. 5. 11:50
 36/63 anonim ***** válasza:
22%
Én korábban segítő szándékkal írtam, de nagyon gáz vagy...😢
2020. aug. 5. 11:53
 37/63 anonim ***** válasza:
34%

35!

Nem. Olvasd el miket irt. Mandulamutet.... Baxus. Támogatom az abortuszt, segít ő kommenteket írtam itt is, de láthatóan direkt provokál.

2020. aug. 5. 11:55
 38/63 A kérdező kommentje:
Bocsánat, javítás: meddő nők
2020. aug. 5. 11:56
 39/63 anonim ***** válasza:
37%
Nem vagyok meddő, van gyerekem, nem lesz több akkkor sem, ha védekezés mellett teherbe esnék, támogatom az abortuszt, de amit Te itt művelsz, az színtiszta provokáció. Minden egyes kommentedbe beszúrsz valamit, amivel minden normális ember agyát felbaxod
2020. aug. 5. 11:58
 40/63 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagyok meddő, nem tervezek gyereket, már van kettő. Nem kell mások mögé bebújni. Azt mondtad nagy a szád, akkor ne hunyászkodj így meg.
2020. aug. 5. 11:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!