Most 30.000 vagy 40.000 forint az abortusz?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, hogy nagyon sok oldalt megnéztem már, de egyetlen olyat sem találtam szinte, ami friss lett volna.

Köszönöm.

2020. aug. 4. 09:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

Szerintem akkor megköszöntem a segítő szándékot, de nekem akkor sem több, mint egy rutinműtét, hisz maga a beavatkozás 10-15 percet vesz igénybe.

Ahhoz még, hogy gyerek legyen, tudja mindenki mit kell csinálni. Javaslom akkor neked is azt az elfoglaltságot, ahelyett hogy itt olvasgass.

Vagy keress nem sterilizált férfit.

2020. aug. 5. 12:00
 42/63 anonim ***** válasza:
0%

Befejeztem amúgy, nyugi, nehogy elsírd magad, leléptem.

Gyors felépülést a műtéthez!

2020. aug. 5. 12:05
 43/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm, senki és semmi mögé nem bújok. Ez lesz a 4. abortuszom. Nem tudom mi a franctól vagyok ennyire termékeny, hogy még ez a rohadt spirál se védett meg, de a f... már ki van!
2020. aug. 5. 12:09
 44/63 anonim ***** válasza:
45%
Na jó, ez tuti kamu kérdés. Kezded túltolni.
2020. aug. 5. 12:25
 45/63 A kérdező kommentje:

Semmit nem tolok túl, mi okom lenne rá?

Első abortusz 17 éves koromban volt, második 20, harmadik 26 (a lányom még kicsi volt nagyon azért lett AB.) A most meg most lesz, remélem az utolsó, mert nagyon nagy macera, cseppet túl van misztifikálva.

2020. aug. 5. 12:30
 46/63 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom mind a négyszer lelkiismeretes fogamzásgátlás ellenére jött össze a baba...
2020. aug. 5. 12:34
 47/63 A kérdező kommentje:

Nem igazán mondanám...

Első alkalommal felelőtlen kis tini voltam, másodiknál az óvszerrel lehetett baj, harmadiknál még szoptattam a lányom, de megszakítással voltunk együtt, most meg ugye spirál van.

De azért tényleg remélem, hogy megszűnik már ez a termékeny korszakom, mert nem jó ez így.

Idén mindenképp elintézem Szlovákiában a művi meddővé tételt, de szerintem október-november előtt nem igen jön össze, de nemi életet pedig fogunk élni addig is (Ab. után nyilván nem pár hétig) több abortusz pedig nem kell.

2020. aug. 5. 12:42
 48/63 anonim ***** válasza:
40%
Az igen.
2020. aug. 5. 12:59
 49/63 anonim ***** válasza:
40%

Jezusom. 4 abortusz? En is 35 vagyok. A fold ala sullyednek. Hogy tudod igy elcseszni a dolgaid? A lanyod meg a kivalasztott, aki az osszes gyerek kozott megmaradhatott?! Akkor meg mit rinyalsz itt, nagyobb a tapasztalatod ebben, mint barkinek. Remelem

Tenyleg elkotnek, mert nem erdemeled meg ezeket a babakat, akiket megolsz.

2020. aug. 5. 16:05
 50/63 anonim ***** válasza:
72%
Vegyél bérletet abortuszra, lehet ennyi után már kapnál kedvezményt vagy törzsvásárlói kártyát :-D
2020. aug. 5. 16:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!