Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Terhes vagyok, de nem akarom,...

Terhes vagyok, de nem akarom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon fiatal vagyok még és anyának sem akarom elmondani. Mit csináljak? miből áll az abortusz?

2020. júl. 11. 09:45
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves vagy? Mindenképp szólnod kell a szüleidnek.
2020. júl. 11. 09:49
 2/41 anonim ***** válasza:
94%

El kell menned először nőgyógyászhoz, aki megállapítja az élő terhességet. Utána a védőnőhöz kell menned (legalább 2x), be kell fizetned a pár tízezer (~30.000) forintot. Utána vérvétel, altató orvos, műtét.

Előző este be kell feküdni a kórházba, felhelyeznek egy pálcát, ami kitágítja a méhszájad és másnap műtét altatásban, délután elvileg haza is engednek.

Amennyiben kiskorú vagy, muszáj a szülőd beleegyezése, tehát el kell mondanod neki.

2020. júl. 11. 09:56
 3/41 anonim ***** válasza:
53%

Ha már nagykorú vagy, mehetsz egyedül is abortuszra, de akkor is nehéz eltitkolni.

Szólj anyádnak, ettől még nem dől össze a világ.

Ha jót akarsz magadnak, akkor kamuzd be, hogy amúgy felelősségteljesen védekeztetek, csak nem tudom. Gáz lenne elmondani, hogy a padid nem bírta időben kivenni aztán ez lett.

2020. júl. 11. 09:58
 4/41 A kérdező kommentje:
Nem palim, egy ejszakas kaland volt. Kb mennyibe fog kerulni az abortusz? nagyon keves penzem van. Boven kiskoru vagyok meg
2020. júl. 11. 10:32
 5/41 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk az sztk-ban ki van írva az ajtóra nőgyógyászaton, hogy "xy rendelet alapján 18 év alatti betegeket csak szülő jelenlétében áll módunkban megvizsgálni"

Úgyhogy szólj róla otthon minél hamarabb.

2020. júl. 11. 10:41
 6/41 anonim ***** válasza:
76%

Bőven kiskorúként (ami gondolom fiatalkorú inkább), mindenképpen el kell mondanod az egyik szülődnek.

Mikor történt az aktus? Siess, mert minél többet vársz, annál rosszabb lesz.

2020. júl. 11. 10:46
 7/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha SZTK-s rendelésre mész, akkor minden vizsgálat ingyen van. Az abortusz költségét kell kifizetned műtét előtt, amire a védőnőtől kapsz csekket, ez kb. 30.000 Forint.

Kiskorúként kell, hogy jelen legyen legyen az egyik szülőd.

2020. júl. 11. 10:55
 8/41 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképp szükséges hozzá valamelyik szülőd.
2020. júl. 11. 11:02
 9/41 anonim ***** válasza:
52%
Bőven kiskorúként egyéjszakázgatsz, aztán zsa abortuszra. Fú komolyan mondom, tudom h nem a kérdésre válaszolok, de nekem ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben. Bár valahol sajnállak is, mert sokat elmond az is, hogy anyádnak nem mersz szólni. Remélem az én gyerekem sosem fog ilyen helyzetbe kerülni, de ha mégis hasonló súlyosságúba, akkor remélem lesz olyan a viszonyunk, hogy merjen segítséget kérni tőlem. De az is biztos, ha ilyen lenne, nem engedném elvetetni, szépen megszülnéd kisanyám, és ha te nem, akkor én felnevelném, de egyszer a kezedbe adnám az biztos, hogy lássad, hogy a cselekedeteinknek vannak következményei.
2020. júl. 11. 11:09
 10/41 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó, remélem téged is így hoztak össze a szüleid.
2020. júl. 11. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!