Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Terhes vagyok, de nem akarom,...

Terhes vagyok, de nem akarom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon fiatal vagyok még és anyának sem akarom elmondani. Mit csináljak? miből áll az abortusz?

2020. júl. 11. 09:45
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
89%
21es, akkor is ingyenes. A munkámhoz tartozik, úgyhogy tudom. Ingyenes ha erőszak történt, ha a magzat beteg vagy az anya életét veszélyezteti.
2020. júl. 11. 14:34
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nekem miért kellett érte fizetnem? 🤨
2020. júl. 11. 14:58
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
23as, én sem tudom. Ebben az esetben nem kell menni a csvsz védőnőhöz sem, hanem a nőgyógyász állítja ki a papírokat.
2020. júl. 11. 15:07
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jól át letten verve. Mostmár mindegy.😐
2020. júl. 11. 15:19
 25/41 anonim ***** válasza:
*lettem
2020. júl. 11. 15:20
 26/41 A kérdező kommentje:
Nem az anyukámmal való kapcsolatom Mal van baj. Mindent megbeszélünk de ezt nem merem neki elmondani mert azért csak mégis. És mégis hogy jössz ahhoz hogy te lehordja engem a bús picsába? Csak kérdést tettem fel semmi okod nem volt engem lehurrogni
2020. júl. 11. 17:40
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj lesz elmondanod neki, mert anélkül nem fogják elvégezni az abortuszt.

Mikor volt az aktus? Hány éves vagy? Biztos a terhesség?

2020. júl. 11. 17:44
 28/41 anonim ***** válasza:
90%
Hát márpedig azt nem tudod kikerülni hogy elmondd..
2020. júl. 11. 17:47
 29/41 anonim ***** válasza:
92%
vagy elmondod anyádnak ha abortuszt akarsz, vagy megszülöd. ennyi választásod van.
2020. júl. 11. 18:30
 30/41 anonim ***** válasza:
86%

Kiskorúként mindenképp kell szülői beleegyezés, ezt nem tudod megkerülni.

Bár szerintem is elég "gáz", kiskorúként egyéjszakás kalandozni, védekezés nélkül, de ez már a helyzeten utólag nem változtat. Azonban az döbbenet, hogy valaki azzal vagdalkózik, hogy nem engedné elvetetni, majd abból tanulna... Miből?? Hogy tönkreteszed szándékosan az egész életét? Amúgy lehet valaki számára nem egyértelmű, de akkor tisztázzuk: NINCS olyan, hogy nem engeded, ugyanis ez kizárólag az adott nő, jelen esetben lány döntése.

Ugyan kell a szülői beleegyezés, de ha a kedves szülő szánt szándékkal rosszat akar a gyerekének és rá akarja erőszakolni az akaratát, a gyámügy meg fogja adni helyette a szükséges engedélyt! Szóval teljesen lényegtelen, hogy mit akar a szülő. Nem is értem az olyan "anyát", aki ha már vélhetően képtelen volt normálisan felvilágosítani a lányát a körültekintő védekezésről, ilyen helyzetben képes lenne akarattal szülésre kényszeríteni a kiskorú lányát. Szép mondhatni.

2020. júl. 12. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!