Terhes vagyok, de nem akarom, mit tegyek?
Muszáj lesz elmondanod neki, mert anélkül nem fogják elvégezni az abortuszt.
Mikor volt az aktus? Hány éves vagy? Biztos a terhesség?
Kiskorúként mindenképp kell szülői beleegyezés, ezt nem tudod megkerülni.
Bár szerintem is elég "gáz", kiskorúként egyéjszakás kalandozni, védekezés nélkül, de ez már a helyzeten utólag nem változtat. Azonban az döbbenet, hogy valaki azzal vagdalkózik, hogy nem engedné elvetetni, majd abból tanulna... Miből?? Hogy tönkreteszed szándékosan az egész életét? Amúgy lehet valaki számára nem egyértelmű, de akkor tisztázzuk: NINCS olyan, hogy nem engeded, ugyanis ez kizárólag az adott nő, jelen esetben lány döntése.
Ugyan kell a szülői beleegyezés, de ha a kedves szülő szánt szándékkal rosszat akar a gyerekének és rá akarja erőszakolni az akaratát, a gyámügy meg fogja adni helyette a szükséges engedélyt! Szóval teljesen lényegtelen, hogy mit akar a szülő. Nem is értem az olyan "anyát", aki ha már vélhetően képtelen volt normálisan felvilágosítani a lányát a körültekintő védekezésről, ilyen helyzetben képes lenne akarattal szülésre kényszeríteni a kiskorú lányát. Szép mondhatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!