Terhes vagyok, de nem akarom, mit tegyek?
13:33 Az abortusznál ott kell lennie a szülőnek? Ne beszélj már baromságot, nem mehet be vele a műtőbe.
Kérdező, nekem 17 évesen volt (azóta eltelt mondjuk 20 év) de akkor is kellett a szülői beleegyezés. Engem nagymamám nevelt, így neki kellett aláírnia.
Van egy lányom, remélem sosem kerül ilyen helyzetbe, de ha mégis, akkor elmondja nekem, én mindenben támogatni fogom. Eszembe nem jutna arra biztatni tizenévesen, hogy tartsa meg.
Első nap feltesznek egy lamináriát, ezzel kitagítják a méhszájat. Másnap mész a műtőbe, elaltatnak, vákuummal kiszedik az embriót.
Természetesen ezt megelőzi vérvétel, altatóorvos, tehát van vizsgálat előtte. Az árát és a jogi procedúra részét leírták.
De ne húzd az időt, mert csak 12. hétig tudod elvetetni, hacsak nem 14 év alatti vagy, de az csak nem.
El kell mondanod otthon, mert szülői beleegyezés nélkül nem csinálják meg.
Ezentúl pedig leszel szíves védekezni.
Abortusz az felejtős! Egyrészt, az nagyon barbár dolog, másrészt a testednek nagyon nem tesz jót!
Íras fel olyan gyógyszert a dokinál, ami eltávolítja.
Utolsó hozzászóló, itthon nincs abortusztabletta, ahhoz mehet egészen Ausztriáig.
Semmit nem fog a műtétből érezni, hisz altatnak. Persze enyhén, nem mélyaltatásban van a páciens.
Bocs, közben már más is leírta.
És igen, semmivel sem jobb a tabletta.
Semmiféle baja nem lesz a testének, már nem úgy csinálják mint 50 évvel ezelőtt.
Jól van, cseppet ironizáltam.
Igen, aláírja a szülő, aztán ő mehet is haza, mert csak másnap engedik ki a pácienst. Legalábbis régebben bent kellett aludni egy éjszakát.
Amikor szülés után volt abortuszom,akkor már nem. Reggel mentem, délután otthon voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!