Most 30.000 vagy 40.000 forint az abortusz?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom, hogy nagyon sok oldalt megnéztem már, de egyetlen olyat sem találtam szinte, ami friss lett volna.
Köszönöm.
2020. aug. 4. 09:48
11/63 anonim válasza:
Elvileg ingyenes kell hogy legyen, hiszen a spirál ellenőrzött fogamzásgátlás, pont mint a művi meddovetetel.
12/63 A kérdező kommentje:
Nem ingyenes.
2020. aug. 4. 10:57
13/63 anonim válasza:
Tenyleg nem? Az hogy lehet? Micsoda kibaxas....
14/63 A kérdező kommentje:
Nem, nem ingyenes, most beszéltem volna! a CSVSZ-es hölggyel, de 12.-ig szabin van, helyettesítő nincs(?), Ő látja el Hatvant és Gyöngyöst. Akivel beszéltem, árát nem tudta megmondani, de mondtam a spirált. Azt mondta, hogy téítésköteles.
Szóval most vagy várok 12.-ig, vagy megyünk Egerbe.
2020. aug. 4. 11:41
15/63 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy mennyibe is kerül, csak nekünk most a nyaralás miatt lényeges lenne tudni.
2020. aug. 4. 11:42
16/63 anonim válasza:
Valami más körzetez felhívni? Hátha többet tudnak mondani.
17/63 A kérdező kommentje:
Próbáltam Egert, de nem vették fel.
Ami a csúcs, hogy Karakószörcsögre is mehet az ember, csak ugye kétszer kell megjelenni. Most azért ne vegyen ki szabit párom, hogy elvigyen.
Kénytelen leszek megvárni a 12.-t.
Mert ugye olyan gyorsan halad minden...:(
2020. aug. 4. 13:02
19/63 A kérdező kommentje:
Igen, bele, mert szombat este bevitt az ügyelet, volt egy remek vesegörcsöm, ott megnézett a doktornő, 5 hetes vagyok. De csütörtökön van időpontom az én dokimhoz.
2020. aug. 4. 13:10
20/63 anonim válasza:
Csütörtökig csak kibírod. Nem tudom, hogy nem veszélyes e, hogy fent van a spirál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!