Elmenjek az abortuszra?
Igen, abban van valami, hogy biztos kaptál volna olyat is. Én mondjuk biztos nem írnek olyat, mert tiszteletben tartom más döntését, akar egyet értek vele, akar nem. Azért válaszoltam, mert az volt a kérdés, én/mi mit tenné(n)k, de utólag bírálni valaki döntését elég gusztustalan szerintem, bárki is teszi.
Ha kíváncsi vagy rá szívesen átküldöm neked azt a kérdést privatban, amit én írtam,csak jelezd kerlek.Nagyon passzol a te életehelyzetedhez és tényleg objektivebb, mindenféle történetet leírtak. Itt nem tudom, mert nem is tudom, hogy kell linkelni, meg nem is szeretném, hogy arra is raugorjon az egyik oldal. Biztos az itteni válaszolok közül is írtak oda is, de mindegyik kulturált és nagyon tanulságos válasz.
"de gyanítom, hogy ha a elvetettem volna a babát akkor azok a válaszok jöttek volna többségben, hogy most vágtam gallyra az életem és a házasságom." - ezt tökéletesen látod, kérdező.
Valójában meg a két útból elindultál az egyiken, aztán majd kiderül, hogy hova vezet. Ezzel szemben, ha a másikon indultál volna el, akkor pont ugyanúgy majd kiderülne, hova vezet.
Már nem azért, de mit kell itt kummantani?
Ez is a te kérdésed volt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
És ez is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Miért kell ez a hangulatkeltés?
Hát ne haragudj, de ezek nem az én kérdéseim! Miért hazudtam volna azt, hogy megtartom a babát, ha közben meg nem?? Miért lett volna az nekem jó???
Így látatlanban valóban hasonlóak a kérdések az enyémhez, és ha nem tartom meg a babát akkor akár én is írhattam volna, de tényleg nem én írtam ki őket, és komolyan megtartottam a babát! 😊😊
Szia Kedves Kérdező? Azóta hogy alakult az életetek? :)
Most hasonló helyzetben vagyok én is, holnapra van műtét időpontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!