Elmenjek az abortuszra?
Emberek, aki most tudni véli, hogy a Kérdező jól vagy épp rosszul döntött, annak szerintem érdemes próbálkozni az eheti lottószámokkal.
Valójában ez a következő 2-3-4 évben fog eldölni, max drukkolni lehet nekik.
Valóban nagyon befolyásolható vagyok, főleg egy ilyen komoly témában, amiről ráadásul 0 szakmai tudásom van.
Egyébként elkezdtem járni pszichológushoz, akivel sokat beszélgetünk és könnyebbnek érzem a dolgot :)
Mélységesen elszomorító, hogy ennyire befolyásolható vagy és hogy feltételezem felnőtt emberként tényleg nem vagy képben azzal, hogy szinte 0 az esély arra, hogy egy abortusz miatt meddő legyél.... Emiatt bevállalni egy gyereket, akit nem is akartál. Durva.
Azt meg hogy meg fogja-e bánni a kérdező és hogy vajon jól döntött-e, majd az évek fogják eldönteni, nem az hogy néhányan itt mit akarnak hinni..
Köszönöm az őszinte válaszod!
Érdekes számomra, hogy 90%-ban azt a választ kaptam, hogy tartsam meg, amikor pedig nem mentem el a beavatkozásra akkor pedig inkább azokat a válaszokat kaptam, hogy "hááát... Te tudod"
Nincs ezzel baj, örülök az őszinteségnek.
Természetesen nem csak ez miatt tartom meg a babát, mert később majd nem lehet. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem rémísztettek meg vele és nem befolyásolt, hisz az nem lenne igaz, viszont a pszichológussal való beszélgetések óta elkezdtem ragaszkodni a babához :)
Köszi neked! :)
Nem gondoltam volna soha, hogy ennyi választ kapok majd, ez hihetetlen! Gondoltam majd kapok 5-10et, annyira nem is foglalkoztam vele, hogy melyik témába írjam ki.
Én nem pontoztam le senkit, igaz felfelé sem,de gyanítom, hogy ha a elvetettem volna a babát akkor azok a válaszok jöttek volna többségben, hogy most vágtam gallyra az életem és a házasságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!