Elmenjek az abortuszra?

Figyelt kérdés
Pénteken kellene mennem a műtétre, még mindig nagyon bizonytalan vagyok, hogy elmenjek-e. 1 hónapja tudom, hogy babát várok, azóta az életem egy rémálom, nem érzem úgy, hogy szeretném ezt a babát, viszont félek a műtéttől is, attól is, hogy később nem lehet majd babám, és a lelki résztől is, hogy megbánom. A terhesség előtt is nagyon erős szorongásom volt, ami a terhesség idején csak fokozódott, ettől lett egy jókora hematómám is. Félek, hogy az abortusz még inkább belehúzna a szorongásba, de a gyereket se szerettem volna még. A párkapcsolatom stabil, család is támogatna, de elfogadják a döntésem ha úgy döntök, hogy elmegyek a műtétre, csak féltenek, hogy megfogom bánni.
2020. jan. 2. 01:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/129 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudhatja senki, hogy ez-e a jó döntés..

De tudjuk, hogy nem egyszerű döntés volt

De nagyon remélem, hogy úgy lesz!!

Sok boldogságot

2020. jan. 6. 21:46
 102/129 anonim ***** válasza:
26%
Gratulalok..es nagyon orulok..... sok boldogsagot hozza...
2020. jan. 6. 23:10
 103/129 anonim ***** válasza:
56%
Én is ilyen helyzetben voltam hetekig őrlödtem mit tegyek. 2 hónapja ismertem az apját mikor terhes lettem. Azóta kis boldogan élünk, a kisfiúnk már 3 éves
2020. jan. 6. 23:12
 104/129 anonim ***** válasza:
76%

Háááát bátor döntés ahhoz képest, hogy te magad írtad, hogy nem érzed h akarnád ezt a terhességet és gyereket sem terveztetek még.. Tipikus iskolapéldája hogyan lehet elszúrni és gallyra vágni valaki életét, bár remélemjük nálad nem így lesz.

Barátnőmnél sajnos pont ez történt, húzta-nyúzta, végül inkább megtartotta. Nos nem azt kapta amire számított, nagyon szenvedett, apuka 3 hónapon belül le is lépett, ő meg ott maradt tök egyedül, nem bírta fenntartani az albérletet, haza kellett költözzön, plusz munkát vállalni hogy meg bírjanak élni stb stb. Idegileg tönkrement az egész dologban és ezerszer megbánta már, hogy nem ment el abortuszra..

2020. jan. 7. 07:50
 105/129 anonim ***** válasza:
30%
Jól döntöttél!
2020. jan. 7. 20:34
 106/129 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen az orvosok halálra rémísztettek, hogy lehet, hogy később nem lehet majd kisbabám, mert így is egy "nagy" terhességről van már szó és nagyobb a kockázat is.

Így átértékeltem a dolgokat és hálát kell adnom ezért a babáért!

2020. jan. 8. 17:34
 107/129 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező (#106) eszerint kifogtál valami AB-ellenes orvost. Miért, hanyadik hétben vagy? (mert 8-9 hét az ÁTLAG, arra vonatkoznak a statisztikák is.)

De most már bízzunk benne, hogy nem fogod megbánni.

2020. jan. 8. 18:18
 108/129 anonim ***** válasza:
79%

Nah, akkor ennek az orvosnak jár a NER buksi-simogatás.... Pfejjj... Gusztustalan az ilyen orvos...

Csak hogy tudd, kifogtál egy manipulátor dokit... Nyilván neki az az üzlet ha boldog-boldogtalan terhes, nem feltétlenül az, ha valaki felelősen vállal gyereket...

Remélem - annak ellenére, amiket írtál mindkét kérdésednél- nem fogod megbánni, hogy férfiak kedvéért szülsz.

2020. jan. 8. 18:26
 109/129 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem az, ha az egészségügyi dolgozó akár rábeszél, akár lebeszél, az etikátlan mindkettő.Neki az lenne a dolga, hogy konkrét, tényszerű információkat adjon az illetőnek, hogy az reálisan tudjon dönteni, de ne akarjon helyette dönteni, ne akarja befolyásolni.

(a terhesség nem emlőrák, hogy rá kellene dumálni a nőt a műtétre)

(legalábbis én kimondottan allergiás vagyok rá, ha valaki azt hiszi, hogy jobban tudja, nekem mi a jó, mint én magam - már a szüleimtől se toleráltam igazán. Olyant meg végképp nem láttam, hogy az a másik tényleg jobban tudta volna...)

2020. jan. 8. 19:25
 110/129 A kérdező kommentje:
A baba mérete alapján 9 hetes, a ciklusom alapján pedig 9+4.
2020. jan. 8. 21:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!