Terhes vagyok és teljesen össze vagyok zavarodva. Te megbántad az abortuszt?

Figyelt kérdés
Van már egy fiam vele 5 hónapos korában maradtam egyedül azóta albérletben élünk dolgozom. Az új párom nem akarja megtartni a babát. Nem tudom mi tévő legyek.
2019. aug. 26. 09:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
43%
Ha az új párod lelépne, akkor nem kár érte. A gyermeket neked kell megszülnöd, nevelned apával vagy nélkül. A pasik megtehetik, hogy lelécelnek, 3an vagyunk tesók, apákról inkább 1 szót se. De édesanyánk felé szeretet és tisztelet! Ő felnevelt minket és hálás vagyok, hogy van 2 tesóm! Nem vetetnék el egy gyermeket sem. Abortuszom nem volt, van csodálatos 6 gyermekem, nem tudnám elképzelni, hogy valamelyiket ne szeretném vállalni. Az idő telik, nem leszel fiatalabb (bocsi). Lehet nem ideális vagy nem annak tűnik a helyzeted, de az a lényeg, hogy egészség legyen! Ha most van munkád, és valameddig tudsz is dolgozni, jogosult vagy tgyásra, gyedre. Gyed mellett már tudsz dolgozni is, ha úgy alakul! A gyerek nem tehet arról, hogy rosszkor fogant!
2019. aug. 28. 12:22
 22/28 anonim ***** válasza:
80%

Én őszintén nem bánom, nem álltam készen sem anyagilag sem lelkileg sem párkapcsolatilag, az volt a jó döntést, de tiedet nem az alapján kéne meghoznod hogy mi itt miket írunk, persze tanácsokat kérhetsz de az itteni barmok miatt (mind tudjuk mik történnek mikor kikerül egy ilyen kérdés, idegesítő privát üzik, amiket a hátad közepére nem kívánsz ilyenkor és komment háború) hoz meg olyan döntést ami az egész életedre kihathat

Ezt a döntést neked kell meghoznod a te tested és a ha párod nem támogatna bárhogy is döntesz végül az nem helyes

2019. aug. 28. 23:16
 23/28 anonim ***** válasza:
71%
En 17 eves voltam. Most 35 . 2 gyerekem van jon a 3. De amikor megszültem sz első babámat akkor jottem ra mit tettem... oszinten ha en ujra kezdhetnem szinte semmi nem adna okot hogy ujra megöljem a babam
2019. aug. 29. 12:49
 24/28 anonim ***** válasza:
54%

Igen, nagyon!! 18 éve egyfolytában bánom! És az évekkel később született gyerekeimen látom a borzalmas lelki következményeket: sokszor nem értik, miért félnek, szomorkodnak vagy dühöngenek. Ha meghalt magzatokról van bárhol szó, az én AB utáni elsőszülött drága lánykám vígasztalhatatalanul, szinte önkívületben zokog. Egy családnak sem kívánok ilyet!!

Minden megszületett gyerek csoda, édes, gyönyörű, soha meg nem ismétlődő csoda!! Kívánom, hogy legyen bátorságod a szívedre hallgatni és megtartani ezt a picikét, aki Téged választott anyukának!

2019. aug. 29. 22:06
 25/28 anonim ***** válasza:
59%

Megbánni megbántam de közbe azt is tudom, hogy nem tudtam volna neki biztosítani egyedül semmit ami a boldog èlethez kellene.

3 ève volt de èn azóta emiatt lefeküdni sem tudok senkivel.

Bánom is mert èn is felelőtlen voltam, viselem is a következnènyeket. De tudom, hogy jobb így.

2019. szept. 1. 08:21
 26/28 anonim ***** válasza:
21%
Kedves 25os! 3 ev azert nem keves ido... Akarsz beszelni rola?
2019. szept. 1. 17:28
 27/28 anonim ***** válasza:
77%
Akkor is tudtam, és most is tudom, hogy ez volt a lehető legjobb döntés. Nem bántam meg.
2019. szept. 2. 19:43
 28/28 anonim ***** válasza:
70%
Ne a pasi döntse el! Csak szólok, bármikor leléphet az abortuszod után is...
2019. szept. 5. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!