Terhes vagyok és teljesen össze vagyok zavarodva. Te megbántad az abortuszt?
Én őszintén nem bánom, nem álltam készen sem anyagilag sem lelkileg sem párkapcsolatilag, az volt a jó döntést, de tiedet nem az alapján kéne meghoznod hogy mi itt miket írunk, persze tanácsokat kérhetsz de az itteni barmok miatt (mind tudjuk mik történnek mikor kikerül egy ilyen kérdés, idegesítő privát üzik, amiket a hátad közepére nem kívánsz ilyenkor és komment háború) hoz meg olyan döntést ami az egész életedre kihathat
Ezt a döntést neked kell meghoznod a te tested és a ha párod nem támogatna bárhogy is döntesz végül az nem helyes
Igen, nagyon!! 18 éve egyfolytában bánom! És az évekkel később született gyerekeimen látom a borzalmas lelki következményeket: sokszor nem értik, miért félnek, szomorkodnak vagy dühöngenek. Ha meghalt magzatokról van bárhol szó, az én AB utáni elsőszülött drága lánykám vígasztalhatatalanul, szinte önkívületben zokog. Egy családnak sem kívánok ilyet!!
Minden megszületett gyerek csoda, édes, gyönyörű, soha meg nem ismétlődő csoda!! Kívánom, hogy legyen bátorságod a szívedre hallgatni és megtartani ezt a picikét, aki Téged választott anyukának!
Megbánni megbántam de közbe azt is tudom, hogy nem tudtam volna neki biztosítani egyedül semmit ami a boldog èlethez kellene.
3 ève volt de èn azóta emiatt lefeküdni sem tudok senkivel.
Bánom is mert èn is felelőtlen voltam, viselem is a következnènyeket. De tudom, hogy jobb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!