Hány évesen szültétek az első gyermeketeket? Jó döntés volt, hogy akkor vállaltál babát? Volt bármi, ami nehezítette a nevelést? Ha esetleg nem szültél, akkor megbántad mostanra?
28 voltam, vartunk tobb, mint 1 evet, mire belevagtunk, hogy legyen eleg munkatapasztalatom, mert epp szakmat valtottam, es szerettem volna, ha van hova visszamenni dolgozni, de az a varakozasi ido nagyon hosszu volt a szamomra, es ha a ferjem nem marad eleg racionalis, nem vartam volna 1 honapot sem. Nem hiszek a jo meg rossz dontesekben, inkabb az elonyokben, hatranyokban meg a kivetkezmenyekben.
Elony, hogy tenyleg lett hova visszamennem, lett munkatapasztalatom, es egy szuper munkam, ami nagyon rugalmas is. Hatrany, hogy ennyivel kevesebb kozos idonk van a gyerekunkkel osszessegeben. A dontesunk kovetkezmenyei pedig, hogy munka mellett is el tudom hozni az ovibol a gyerekem koradelutan, viszont masodik gyereket igy korbab kesobb tudtunk vallalni, es meg 2 evet vartunk is ra. Eredetileg harom gyereket szerettunk volna, de csak egy bizonyos eletkorig, meglatjuk, igy belefer-e majd.
Ezek alapjan en nem tartom se jo, se rossz dontesnek, racionalisnak annal inkabb, de ha a szivem diktalt volna, es rajtam mulik, most mas dolgokat soroltam volna fel.
38 évesen. Örülök, hogy megadatott, mègha picit késôn is.
Jò döntés volt, persze ha hamarabb talàlom meg a fèrjemet, akkor jobb lett volna hamarabb.
A nevelèst a kialvatlanság nehezïtette, fiatalabban jobban bírtam volna.
32 éves voltam az első szülésnél, majd 34 és 36.
Nekem így volt jó.
MOst, hogy a legnagyobb 11 éves elmúlt, az mondanám, hogy szülnék még egyet, ha pár évvel fiatalabb lennék. (Nem a családi kedvezmények és SZJA kedvezmény miatt:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!