Terhes vagyok és teljesen össze vagyok zavarodva. Te megbántad az abortuszt?

Figyelt kérdés
Van már egy fiam vele 5 hónapos korában maradtam egyedül azóta albérletben élünk dolgozom. Az új párom nem akarja megtartni a babát. Nem tudom mi tévő legyek.
2019. aug. 26. 09:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%

Úgy látom, a sokadik vagyok, aki azt írja, hogy nem kéne megtartani.

Meg azt is látom, hogy leoltanak, ez most a leghasznosabb...:S

Ha a barátod nem akarja a babát, valószínűleg le fog lépni, ha megtartod. És akkor ott leszel egyedül két kicsi gyerekkel.

Én is egyedül neveltem két gyereket, nem volt könnyű, pedig nem albérletben laktunk és ráadásul nem is a mostani világban voltak kicsik.

Ha ma lennék ebben a helyzetben mindenképpen az abortuszt választanám. El tudom képzelni a helyzeted, csalódtál a párodban, félsz, sajnálod a babát, szégyelled is talán magad, persze, hogy össze vagy zavarodva.

De pont ezt nem szabad most. Most a józan eszedre van szükség, és hidd el, hogy hosszú távon az abortusz a jobb megoldás. Azt el tudom képzelni, hogy egy darabig furdalna a lelkiismeret, de a meglévő gyermeked és a saját érdeked kell szem előtt tartani. Saját érzésről ezzel kapcsolatban nem tudok mit írni, de egy barátnőmnek volt abortusza, igaz, ő férjnél volt és a negyedik baba lett volna, két hónapig eléggé el volt keseredve, de aztán belátta, hogy ez volt a legjobb megoldás, amit tehetett.

2019. aug. 26. 12:00
 12/28 anonim ***** válasza:
66%

Nincs megfelelő anyagi háttered. Két gyerek két apától egy albérletben. Szerintem te is tudod a választ.

Viszont, jó tanácsok a jövőt illetően.

1. Dobd ki a pasit is.

2. VÉDEKEZZ rendesen!

2019. aug. 26. 12:13
 13/28 anonim ***** válasza:
72%
Nem tartanám meg.
2019. aug. 26. 12:41
 14/28 anonim ***** válasza:
61%
Ne tartsd meg a terhesseget. Es a pasit is pendwritsd ki az ab után.
2019. aug. 26. 13:23
 15/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem tartanám meg. De a pasit is meneszteném az abortusz után.
2019. aug. 26. 19:08
 16/28 anonim ***** válasza:
75%
2 gyerekkel albérletben? Ráadásul valószínűleg egyedül? Ez borzalmas lenne, gondolkodás nélkül elvetetném.
2019. aug. 27. 16:18
 17/28 anonim ***** válasza:
59%
Ha megtartod és a csávód lelép, hol találsz olyan marhát, aki elfogad majd társának két gyerekkel két különböző apától?
2019. aug. 27. 16:36
 18/28 anonim ***** válasza:
29%
Nem tul idealis helyzet, az biztos. Volt mar abortuszod? A kerdesesbol igy tunik, neked nem egyertelmu h kikaparjak beloled a fejlodo gyereket. Nekem volt es megbantam. Szoval, a lenyeg az, hogy en azert tartanam meg, mert akarmennyire is nehez, neked mar most se konnyu. Te mar bebizonyitottad, hogy kepes vagy egyedul mindenre. Ez a pasi, lehet h lelep, lehet h nem. De nem azert szulunk, mert tudjuk, h garancia van ra, hogy a pasi orokke velunk lesz, es mindig minden rozsaszin csipkesem alakul. Ha a szived melyen felsz az abortusztol, vegeredmenyben jobban jarsz, ha megszulod a picit. Nekem is igy kellett volna, mert a buntudat mindig ott lesz, ranyomja a belyeget sok mindenre es cipeli az ember magaval. Ha mar van egy gyereked, nem lesz nagy kulonbseg egy masodik, a helyzetet nem lesz sokkal nehezebb, (nekem is ketto van azota) es folyton az fog erot adni, h helyesen dontottel azzal hogy elni hagytad a babad. Ha abortuszra mesz most, nem sokkal leszel elobbre...
2019. aug. 28. 09:36
 19/28 Kne0229 válasza:
42%
Kedves kérdező! Nem könnyű a helyzeted. Azt kérdezted hogy megbánta e akinek volt. Igen! Sajnos fiatalon én is beleestem egy jófiúba. Az eredmény nagyon cudar volt. Az összes rizikó ami lehetett kijött. Életmentő műtét 5 napra az ab.ra, évekig húzódó gyulladásos kezelések, 6 évig nem jött újabb baba pedig annyira vágytunk volna rá, a következő terhességek is problémások voltak, egy ikerterhességből nagyon nagy szerencsével meg
2019. aug. 28. 11:55
 20/28 Kne0229 válasza:
44%

-bocsánat elnyomtam-

Egy ikerterhességből egy baba maradt meg, szerencsére egészségesen. És ezek csak a testi fizikális dolgok.

A lelkiekről csak annyit hogy mai napig nem telik úgy el nap hogy ne jutna eszembe a tettem, és a következményei.

Van gyermeked, így látod mit vesztenél. Őt sem lennél képes megölni nem?

Rossz embert választottál újra, de ez nem a pocakodban lévő kis védtelen emberen kell levezetni.

Egy ab. után már soha nem leszel olyan mint előtte!!

Remélem helyesen döntesz, hidd el hogy nem egy házasság, kapcsolat megy szét úgy hogy van 2,3,4 vagy több gyermek az anyukánál, és ott sem végzik ki a gyermekeket.

3 gyerekkel boldogult édesanyám is, tisztességes felnőtteket nevelt belőllünk.

2019. aug. 28. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!