Miért döntöttél az abortusz mellett? Utólag megbántad?
Nem tudtam volna eltartani egyedül.
Együtt éltem már 2 éve az akkori párommal, akivel családot is terveztünk (én ezt közöltem már vele az elején és ő érett férfiként a felelősség teljes tudatában kijelentette, hogy oké), de amikor összejött a baba, ő kitalálta, hogy mégsem akarja. Én meg nem vagyok az a fajta, aki gyerekkel akarja magához láncolni a férfit (mondjuk ő nem nevezhető annak), és anyagilag nullán, lelkileg összetörve, munka nélkül nem tudtam volna felnevelni, nem akartam volna anyám és az élettársa nyakára szülni és kitéve a hülyeségeiknek (pl. indítassuk meg hamarabb a szülést pár nappal a kiírt előtt, hogy egy napon szülessen xy-nal, 1,5 évesen miért nem bilizik, tedd le, hagy sírjon, minek fizetsz az orvosnak, stb).
Azóta van családom és egy fiam, akinél ezek a kérdések komolyan elhangzottak, de szerencsére külön lakásunk és egzisztenciánk van, nem függök tőlük, hogy ezzel mérgezzék az életünket.
Szóval a két rossz döntés közül a kevésbé rosszat választottam.
Csaszar utan par honappal
Ha megtartom valszag eletveszelyben lettem volna
Amugy volt fent spiral amit akkor levetettem alig 1 honap utan azota marad a gumi :-) immar 6 eve
(a hegesedes miatt mozdulhatott el ezt mondta a doki)
Nekem gyógyszeres ab. volt Bécsben, mivel az akkori pasim hallani sem akart a közös gyerekről, én pedig egyetemista voltam, mellette új munkahelyen kezdtem.
Becsúszott, nem volt tervezett egyáltalán...
OFF
3,5 év alatt 3 császár, majd utána abortusz, mert veszélyes lett volna a terhesség? Talán illett volna védekezni.
OFF:
6- A többieknek nem kellett volna?
Májusban volt egy.
Karácsonyra voltam kiírva.
Akkor helyesen gondolkodtam.
Páromat akkor hagytam el. Áprilisban kezdtem dolgozni egy 2,5 éves gyerek mellett. A fizetésem egyenlő volt a nullával. Mennyi pénzt kaptam volna? És meglévő gyerekemre gondoltam. Neki akarok megadni mindent.
Bár most a szülés várható időpontjában elgondolkodtam, Mi lett volna ha kicsit később lesz pozitív a teszt? Ha nem megyek be a műtétre? De ez csak a mi lett volna ha...
Megtettem és a halálos ágyamon is bánni fogom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!