Olyanokat kérdeznék akiknek volt abortuszuk:Megbántad? Miért döntöttél az abortusz mellett, és jó döntés volt?
Nem bántam meg, de meggyászoltam és sokszor eszembe jut.
Én nélkülözésben nőttem fel, ezért döntöttem az ab mellett. Nem ilyen életet szántam a gyerekemnek. Gumival védekeztünk, én nem vettem észre hogy kiszakadt, az a b.rom meg nem tartotta fontosnak elmondani.
18evesen estem tul rajta. Szerettem volna , meggyaszoltam fel ev kellett hogy talpra alljak de nem bantam meg. Nem volt meg itt az ideje, akkor erettsegiztem. ki tartotta volna el?? a szulok tamogattak volna ( bar nem tudja senki) de senki nyakara nem szulok es nem akarok fuggni senkitol.
Egyedul azt sajnalom hogy uh kep nincs rola.
Meg is bántam, meg nem. 16 éves voltam, közel 4 éve együtt az akkori párommal. A baba egy gyógyszermentes hónapban fogant, már akkor éreztem, hogy ebből baj lesz.
Sulis voltam, a párom katona, sajnos nem volt sok választásunk. Ráment a kapcsolatunk, mert Ő akarta, a kórházba sem jött be, egyedül voltam, ez a része szörnyű, és ha belegondolok, hogy már lenne egy 11 éves gyermekem...ezt nem tudom soha megbocsájtani magamnak, ugyanakkor tudom, hogy valahol jó döntés volt.
Befejeztem a gimit, lett diplomám, jó állásom, egy szuper klassz férjem, most már csak egy valami, vagy inkább valaki hiányzik.
Jó lenne azért tudni, miért lettem lepontozva! Ráadásul 0%-ra. Valakinek ez a hobbija vagy mi a f@sz? Egyébként meg a kérdésre válaszoltam, szóval bek@ph@tj@, aki ezzel szórakozik.
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!