Hogyan tudok megszabadulni a védőnőtől?
Figyelt kérdés
Abszolút semmi szükségem a "segítségére", normális körülmények között élünk, átlag feletti jövedelemmel, normálisan járnak oviba a nagyobbak. Mégis heti szinten jelenik meg a semmiből, pedig még meg sem szültem, engem zavar, mert úgy érzem,hogy ellenőrizget. Próbáltam vele megbeszélni, hogy nincs szükségem rá, de egyik fülén be, a másikon ki. Én úgy értelmezem a jogszabályt, hogy nem vagyok köteles élni a látogatások lehetőségével, csak a kötelező statuszokra kell elvinnem a gyereket, de nem vagyok jogász. Kihez tudok fordulni, ha a védőnővel nem tudom személyesen ezt megbeszélni?2023. jún. 13. 14:29
31/37 anonim válasza:
Az nem is lehet ugye, kedves 27es, hogy a védőnő a túlbuzgó és kissé nem normális? Csak mindenki másnál lehetnek gondok, aki nem védődő. Mert a vedőnők mindenhol angyalkák? (Az enyém az, de amiket hallottam ismerősöktől, hát nekem nagy mákom volt...)
Bár ezek után, ha neked ez gyanús lenne: "vagy feltűnő ruhákat hordtok, mondjuk metálos cuccokat és a párod hajad hosszú" hát nálad se lehet minden oké...
32/37 anonim válasza:
30# vagyok. 31-es ezen külön felröhögtem:D merthogy a férje haja hosszú.:D Ja hát az valóban gyanús tényleg. Mindenkinél lehet találni olyat,ami nem szimpatikus a másiknak, mindenkihez mehet akkor bohóckodni.
33/37 anonim válasza:
30# vagyok,ja amúgy ezek után valószínű nem a kádfürdő miatt ment hozzád ki szúrópróbaszerűen. :D
34/37 anonim válasza:
Előre fèlek. A párom tetkós, piercinges, fülbevalója ès tágítója is van😅😅 ès hosszú haja is. Ès bem szeretek máshoz alkalmazkodni. Se beállni a sorba mások mögè. Akkor mi nagyon ki leszünk spècizve.
35/37 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva, ha már úgy is van valami baja veled, hát megmérgezed, vagy lecsapod és elásod a kertben.
😁😁
37/37 anonim válasza:
#35 Ha tudná a védőnőnk, hogy miről beszélünk itt, tuti naponta jönne. :D Vagy soha többet, valamelyik a kettő közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!