A párommal már 5 éve vagyunk együtt, és egy éve úgy éreztük, hogy eljött az ideje egy picúrka jövevénynek. Meg is történt a kis földlakó fogantatása, ami fantasztikus volt. Úgy éreztem, hogy megszállt a Szentlélek! Sokat is imádkoztam, hogy minden rendben legyen. Most 6 hónapja vagyok ebben az áldott állapotban, de egy ideje mintha tisztátalan gondolatok jönnének a szívembe.
Elkezdtem félni attól, hogy mi lesz, ha valami rossz éri a kicsit? Betegség, baleset, annyi minden történhet! És mi lesz, ha felnőttként nem lesz jó ember? Annyi rossz ember van a világon. Mi lesz, ha sok felebarátjának fog ártani? Hogy tudok majd élni ennyi bűntudattal?
Na bazze, hidd el H annak a gyereknek már így is lesz gondja 😂
2021. febr. 27. 12:38
6/22 anonim válasza:
Ne bolondulj bele a vallásba!
Rokonom kislánya majdnem meghalt az anorexia miatt, mert úgy voltak vele a szülei, hogy "Isten adta, Isten elvette".... Későn került orvoshoz, egy hajszálon múlt az élete!!
Bár tudom, hogy ez csak egy kamu unatkozós trollkérdés.. M
2021. febr. 27. 12:44
7/22 A kérdező kommentje:
De már kétségbeesésemben olyan gondolatok is eszembe jutottak, hogy mi lesz ha ő lesz a következő Hitler. Bárcsak meggondolhatnám még egyszer egy a gyermekvállalás dolgot. Lassan kezdem úgy gondolni, hogy nem akarok gyereket. Mert az csak arra lenne jó, hogy lehozzunk a Földre valakit, egy Mennyei lelket, aki nagy eséllyel egész életében szenvedni fog, hogy aztán a végén kínok között haljon meg. Ráadásul az árvaházak tele vannak rosszabbnál rosszabb sorsú gyermekekkel. Kezdem azt hinni, hogy a gyermeknemzés rossz a még nem létező isteni lényre, és rossz az árvára nézve is, akit pedig örökbefogadhattunk volna, hogy legalább az ő élete legyen egy picivel elviselhetőbb. Kezdem gyűlölni magamat és a páromat is, amiért ilyen felelőtlenül döntöttünk, és csak a saját jó érzésünkkel voltunk elfoglalva.
2021. febr. 27. 12:50
8/22 anonim válasza:
Ne aggódj, csak ne is szexeljetek többé.
2021. febr. 27. 12:52
9/22 anonim válasza:
Ez tuti troll.. Ilyen nincs... Honnan írsz, a Krisna völgyből? XD
2021. febr. 27. 12:55
10/22 anonim válasza:
Szerintem neked a gyontato papoddal kellene erről diskurálnod. Ehhez mi kevesek vagyunk. De egyébként normálisak a felelmeid. Mindenki érzi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!