Hogy tudnék megszabadulni ettől a gondolattól?
A párommal már 5 éve vagyunk együtt, és egy éve úgy éreztük, hogy eljött az ideje egy picúrka jövevénynek. Meg is történt a kis földlakó fogantatása, ami fantasztikus volt. Úgy éreztem, hogy megszállt a Szentlélek! Sokat is imádkoztam, hogy minden rendben legyen. Most 6 hónapja vagyok ebben az áldott állapotban, de egy ideje mintha tisztátalan gondolatok jönnének a szívembe.
Elkezdtem félni attól, hogy mi lesz, ha valami rossz éri a kicsit? Betegség, baleset, annyi minden történhet! És mi lesz, ha felnőttként nem lesz jó ember? Annyi rossz ember van a világon. Mi lesz, ha sok felebarátjának fog ártani? Hogy tudok majd élni ennyi bűntudattal?
Nem kaptál elég választ az idióta kérdésedre, trollocska?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
6os vagyok. A rokonom tanárnő, mégis hagyta volna meghalni a gyerekét Isten nevében!!! Ha nem látom, nem hiszem el, hogy a mai világban, Magyarországon ilyen megtörténhet!
És NEM a vallással van baj alapvetően. Hanem a bigottsággal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!