Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudnék megszabadulni...

Hogy tudnék megszabadulni ettől a gondolattól?

Figyelt kérdés

A párommal már 5 éve vagyunk együtt, és egy éve úgy éreztük, hogy eljött az ideje egy picúrka jövevénynek. Meg is történt a kis földlakó fogantatása, ami fantasztikus volt. Úgy éreztem, hogy megszállt a Szentlélek! Sokat is imádkoztam, hogy minden rendben legyen. Most 6 hónapja vagyok ebben az áldott állapotban, de egy ideje mintha tisztátalan gondolatok jönnének a szívembe.

Elkezdtem félni attól, hogy mi lesz, ha valami rossz éri a kicsit? Betegség, baleset, annyi minden történhet! És mi lesz, ha felnőttként nem lesz jó ember? Annyi rossz ember van a világon. Mi lesz, ha sok felebarátjának fog ártani? Hogy tudok majd élni ennyi bűntudattal?

2021. febr. 27. 12:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Szar kamu.
2021. febr. 27. 14:13
 12/22 anonim ***** válasza:
94%
Házasság nélkül háltál az uraddal, azért persze nem aggódsz!😄
2021. febr. 27. 14:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kaptál elég választ az idióta kérdésedre, trollocska?

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2021. febr. 27. 14:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Kis földlakó? Na, akkor már nem pocaklakónak hívják? Egyre jobb..
2021. febr. 27. 16:12
 15/22 anonim ***** válasza:
84%
Angol tudósok nem rég tették közzé hogyha vallásos vagy nagyobb eséllyel válik sorozatgyilkossá a gyereked.
2021. febr. 27. 22:36
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Utolsó! Lehet benne valami...
2021. febr. 27. 22:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

6os vagyok. A rokonom tanárnő, mégis hagyta volna meghalni a gyerekét Isten nevében!!! Ha nem látom, nem hiszem el, hogy a mai világban, Magyarországon ilyen megtörténhet!

És NEM a vallással van baj alapvetően. Hanem a bigottsággal.

2021. febr. 27. 22:46
 18/22 A kérdező kommentje:
Ilyen nincs, hogy valaki hagyja meghalni a gyerekét Isten nevében! Csak Ábrahámmal történt volna ez meg, de Isten természetesen nem hagyta, és kiderült, hogy Ábrahámnak csak a hitének erősségéről kellett tanúbizonyaságot tenni Isten színe előtt.
2021. febr. 28. 08:19
 19/22 anonim ***** válasza:
80%
😂😂😂nem csoda hogy keresztény ország vagyunk! Ennyi baromságokat csak a nagyon alja tud elhinni
2021. febr. 28. 11:18
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Istenem. mindig mondtam, hogy túl sok az ember a Földön, de úgy látszik hozzád nem jutott l a jó tanácsom... :(
2021. márc. 3. 20:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!