Aki 20 kg-ot hízott terhesség alatt, mennyi idő alatt sikerült megszabadulni a fölöslegtől?
Figyelt kérdés
20 kg-ot híztam, +12-vel jöttem haza a kórházból. 10 nap alatt csak 1 kg ment le. Kicsit parázok, hogy nem sikerül leadni az egészet. A hasam még mindig látszik.
60 kg-al kezdtem a terhességet. 1.70 m vagyok
2023. máj. 16. 15:58
1/9 anonim válasza:
10 nap alatt mennyit akartál fogyni???
2/9 anonim válasza:
10 napja szültél, nyugi! A maradék 8-at szép lassan, fokozatosan le tudod adni a következő pár HÓNAP alatt.
3/9 anonim válasza:
Egyik alkalommal nagyon gyorsan
3 kg maradt 3 hèttel később.
5 hónapra rá elkopott
Másik alkalommal mire lement volna addigra híztam és 10 kg maradt
1 évvel később elkezdtem nagyon aktívan figyelni/ sportolni..
Fél év alatt 18-at adtam le végül.
Most 30 hetes vagyok (2 baba) 15 kg a plusz
Lesz ez 20 is.
4/9 anonim válasza:
Kb 25 Kg-t híztam. 3 hónapos korára ment le. Figyelek arra, hogy mennyit eszem, és napi 3 liter vizet iszom. Mostanában kezdtem el heti 3szor 30 percet tornázni (most 4 hónapos)
5/9 anonim válasza:
Leirnam mennyit hoztam,és mennyi idő alatt ment le,de jól le lennék pontozva meg jönnének a hülye válaszok,szóval csak annyit írok,hagyj időt magadnak,most ne törődj a kilókkal,lemegy az.gtatulalok a babahoz
7/9 anonim válasza:
Először is hagyj időt magadnak, masodszor ha utánajársz rajössz hogy a te testalkatoddal teljesen normális ez a 20kg( aminek egy része valszeg vizrsedés). Én dietetikushoz jártam terhesség alatt aki nyomon követte, kiszámolta BMI alapjan hogy állok, nem híztam - e sokat. Az én esetemben mivel alapból volt egy kis túlsúly aggodalomra adott volna okot a 20kg, de nálad szó sincs ilyesmiről. A szülés utáni regeneráció a fontos, testi lelki szinten is, de ezt nem feltétlen kilókban mérik. Engem amúgy nem a kilók érdekelnek, az viszont zavar hogy vesztettem a korabbi izomzatomból, nyilván nem tudtam úgy edzeni mint régen. Vissza akarok térni, de nem idegelem magam ezen, megvárom amíg visszaállnak a belső szerveim stb. Ebben a gyógytorna segít, aztán szépen visszatérek majd az edzéshez is. Minőségi étkezésre meg alapból figyelni kell. Szóval ne parázz szerintem, minden rendben lesz. Esetleg keress te is szakembert ha bizonytalan vagy.
9/9 anonim válasza:
Sportolni kellene, rendesen edzeni és egészségesen enni. Ez a kulcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!