Anyukák, akik sokat híztatok terhesség alatt, könnyen sikerült megszabadulni a kilóktól szülés után?
Olyan 20 kiló körüli értékre gondoltam. És nagyon sokat ettetek vagy miért híztatok annyit?
Szerintem a végére nekem is meglesz a 20, pedig abszolút nem eszem sokat. De már elengedtem a dolgot, nem idegesítem magam rajta, minden eredményem szuper, a kilók meg majd csak lemennek.
Igen, 20 kg körül híztam, én sokat ettem bevallom.. vagyis nem sokat, hanem sokat nassoltam, valahogy akkor nem érdekelt, megvesztem az édességért és attól egyedül nem égett a gyomrom..
Most fogom 16 hónap után visszanyerni az alakom már csak 1-2 kg plusz van rajtam, de nem diétázok meg sportolok csak odafigyelek mikor mennyit és mit eszek.
Amúgy 55-el estem teherbe, 73-74el mentem szülni (borzasztóan vizesedtem, konkrétan kilazított fűzőjű edzőcipőbe jártam mert semmibe nem ment bele a lábam a végén), 65-el jöttem ki kórházból és szép lassan ment le a többi, 1 év alatt ment le 6 kg és most fél év alatt megint 2, most vagyok 57kg .
Én is 20-at híztam kb.
Azért híztam, mert egyre kevesebbet mozogtam. Ahogy nőtt a pocakom, többet ültem, többször mentem olyan helyeken busszal ahol addig sétáltam stb. És amit ülve ettem, nem volt a legegészségesebb.....
Szülés óta eltelt 8 hónap, szülés után 10 kiló lement, azóta pedig 4. Még visszavan pár, de kalória számlálással haladok. Sajnos lassan, de biztosan..
Hamarabb is sikerült volna visszanyerni a kezdeti súlyom, de nem igazán teremtettem meg magamnak a testmozgásos lehetőséget a baba mellett. Nem foglalkoztam vele. Éjszakánként futottam, de nem vagyok elég kitartó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!