Kismamák, később meg fogom tudni állapítani, hogy a pocakom melyik részénél van a babám buksija illetve lábacskái? Ti érzitek, hogy éppen hogyan helyezkedik el odabent? 23 hetes km
Nekem minden uh-n fejvégű volt. Egy dolgot éreztem, hogy a popsija fent van, mert mindig kinyomta, és mivel fej/popsi méretű volt így logikus, hogy nem a feje :D
Lábacskáit én csak az utolsó két hétben éreztem, akkor is, csak, ha fogtam oldalt a hasam, főleg fekve... a kemény sarkát éreztem ahogyan kalimpál vele :D
Alapesetben szinte teljesen kizárt, hogy tudja az ember melyik része melyik. UH alapján könnyebb tájékozódni, illetve otthoni szívhang hallgatóval. Ha lent találja meg a szívét köldök alatt az ember, akkor fejjel lefele van, ha meg nagyon fent köldök felett akkor faros, így logikusan lehet tudni, hogy mi hadonászik hol :D
Szerintem megfogod tudni. Nálam egyértelmű volt az elején is hol a lába meg a popója. Azt is éreztem mikor befordult :D marha sokat dolgozott rajta. Most is érzem hogyan helyezkedik el. Meg úgy kitolja magát ,hogy néha azt gondolom az oldalamon szeretne kijönni!
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!