Mi a leghamarabbi hét amikor már valamennyire meg lehet állapítani a terhességet?
Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 14:06
1/5 anonim válasza:
Vérvételből akár már az elmaradt menstruáció előtt is, de ha arra gondolsz, hogy ultrahanggal, akkor a 7. hét, akkor szokott már szívhang is lenni.
2/5 anonim válasza:
Nekem már a kimaradt menstuáció utáni 3 napon látszott "valami" az uh, a méhemben volt, és látszódott, melyik petefészekből került oda. Vérvizsgálat meg is erősítette. Szívhang még nem volt, csak a 7. héten.
De nem mindig látszik, jó készülék kell hozzá.
3/5 anonim válasza:
ultrahangon az 5-6. héten válik láthatóvá a petezsák. A szívhang pedig 7-8. héten. Ez egyébként nagyban függ attól is, hogy milyen ultrahang készüléke van az orvosnak (én múlt héten sztk-ban 11 hetesen 2 fehér foltot láttam, a fejét és a törzsét. Most, egy héttel később, 12 hetesen magán kórházban az 5 ujját is megszámoltam az ultrahang képen. Tehát van olyan ultrahang, ami annyira háborús ereklye, hogy alig lehet vele valamit is látni, míg egy újabb, modernebb készülékkel milliméternél kisebb részletek is jól kivehetőek.)
4/5 anonim válasza:
En ma voltam előszőr , ma töltöttem be a 6. Hetet, es pulzált a szív , jol látható volt az embrió !
Én gondolom az ultrahang gépen is sok múlik !
5/5 anonim válasza:
Én 5 hetes és 5 napos voltam, mikor megtudtuk. Ekkor már látszott a kis picurka az ultrahangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!