Vasárnapra vagyok kiirva, lehetek valamennyire nyitva ha érzem hogy állandóan szúr feszül a hüvelyem és nagyon fájnak a csontjaim?! Többi lennt.
A nyilallások, szúrások, csontfájdalom még nem jelenti, hogy nyitva vagy.
Nekem is voltak ezek az érzések, de 40 hét 2 naposan még tök zárt voltam.
Amikor elkezdtem nyílni utána, azt nem éreztem amúgy.
Persze bármi lehet, ettől te még nyílhatsz, de tényleg csak doki fogja tudni megmondani.
Nekem amúgy a magzatvíz megnézése, beindította a szülést. Úgyhogy ha esetleg nézik, akkor készülj fel arra, hogy abból baba is lehet. :)
A múltkor a doki azt mondta látja a méhszájat ezenkivül semmit nemtudok...:/..elég idegfeszitő már ez a párnap de csak akkor néznek magzatvizet ha nyitott vagyok legalábbis ezt mondta a nővérke O.o
A derekam is leszakad egésznap,deháth nemnagyon törődnek senkivel itt:/..simán ráhuzhatok még 2 hetet ha nincs gond,dejó mondom,de egyedül vagyok nap mint nap itthon délutánig mig párom haza nem ér..kissé se félek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!