Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik nagyon hányósak voltatok,...

Akik nagyon hányósak voltatok, mikor kezdett valamennyire enyhülni?

Figyelt kérdés
Most napi többször (3-4) is hányok. Mikor fog ez visszaszorulni maximum napi egyre, vagy akár, hogy legyen 1-1 napnyi lélegzetvételnyi szünet?
2017. jan. 4. 11:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem a 14.héten múlt el teljesen. Addig minden nap a WC előtt térdeltem. Enni nem igazán tudtam,inni is csak keveset. Jobb napokon a 2 napos zsömle és hideg kóla segített. Kitartást! 25hkm
2017. jan. 4. 11:21
 2/16 A kérdező kommentje:
Oh, az még nagyon messze van :( Hasonlóképp vagyok én is. Még épp a kórházba nem kell vinni kiszáradással, de nagyon minimális az amit enni-inni tudok. Nagyon kellemetlen és sok mindenben korlátoz. Akkor ne számítsak rá, hogy mondjuk 10 hét körül legalább egy picit enyhül?
2017. jan. 4. 11:28
 3/16 anonim ***** válasza:

En 7-14.hetig hanytam napi egyszer. Utazaskor volt h ketszer.

Utana mintha elvágták volna

2017. jan. 4. 11:54
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

4 hetesen kezdodott, 12 het par naposan mult el.

7 hetesen korhaz, infuzio, itt mar semmi sem maradt bennem... A napi 3-4 hanyas istenes is volt..

Semmi se segitett!:( szornyu idoszak volt, de tul eltem!😉

2017. jan. 4. 12:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok 14 hetes és egyenlőre nem múlt el, van olyan, hogy 1 nap jobban alakul, utána ugyanúgy visszaesek. 12. héttől kaphatsz gyógyszert egyébként. És kitartás, nagyon szörnyű és borzasztó az egész, nekem jártányi erőm sincs, nagyon utálom az egészet.
2017. jan. 4. 12:43
 6/16 anonim ***** válasza:
En a 20. hetig hanytam egyfolytaban, utana mar csak a hanyinger maradt. Aztan a 35. het utan megint tobbszor volt hanyinger es hanyas is, amikor a baba nyomott. Amikor beekelodott a feje mar jobb lett (de aztan a pisilessel szenvedtem).
2017. jan. 4. 12:45
 7/16 anonim ***** válasza:

A fiamnál 6.héttől 12.hétig hánytam, de a végén már akkor is öklendeztem amikor már semmi nem volt bennem, iszonyúan szomjas voltam, de le se tudtam nyelni a vizet.(mást sem, se enni, se inni) Bekerültem a kórházba, 3 napig kaptam infúziót utána, mintha elvágták volna. Most csak időnként tör rám, de többnyire akkor, ha üres a gyomrom.

12hkm

2017. jan. 4. 13:21
 8/16 A kérdező kommentje:

Én is azt figyeltem meg,hogy egyrészt éhségre erősödik a hányinger. Másrészt, hogy ha jön az inger, akkor akkor is van öklendezés, mikor semmi se tud kijönni. Többször volt már olyan, hogy epét hánytam, mert csak az volt a gyomromban, de olyan is, hogy majdnem teljesen szárazon öklendeztem. (bár utóbbi fura, hogy akkor mégis mitől)

Elhiszem, hogy a 3-4-nél is van rosszabb. Így érzem, hogy valami azért csak bent marad, de ilyen napi 10 az nagyon kimerítő lehet.

Ti tudtatok dolgozni így? Nekem már nagyon nehezemre esik és nem tudom, hogy mit csináljak: bízzak-e a javulásban, vagy mondjak el mi a helyzet és kérjek pár hét pihenőt...

Nagyon bízom a 12. hétben. De ha mégse múlna el: mi az amit az után lehet szedni?

2017. jan. 4. 13:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Én sajnos veszélyeztetett vagyok így első perctől táppénzen vagyok,így kicsit könnyebb volt mert itthon "haldokolhattam" B6 vitamint kaptam csak,semmit nem ért. A jéghideg kóla és a mentolos cukor segített néha,minden létezőt kipróbáltam. Gyömbér,háztartási keksz,citromos víz stb. #1 voltam
2017. jan. 4. 13:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Dehogy tudok így dolgozni, elmosogatni se tudok, de én nagyon sokat hányok és brutál hányingerem van mellé, remeg a lábam, ha kimászok az ágyból. Ma reggel nem tudtam bemmenni vérvételre (kocsival).
2017. jan. 4. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!