Akik nagyon hányósak voltatok, mikor kezdett valamennyire enyhülni?
Figyelt kérdés
Most napi többször (3-4) is hányok. Mikor fog ez visszaszorulni maximum napi egyre, vagy akár, hogy legyen 1-1 napnyi lélegzetvételnyi szünet?2017. jan. 4. 11:17
11/16 anonim válasza:
En most vagyok 8+2 hetes. Nekem az 5. hrtennkezdodtekma rosszulletek. Egesz nap rosszul vagyok, hanyingerem van, de inkabb csak este/ejszaka hanyok. Nekem az a legrosszabb idoszak. Mar etvagyam sincs, mult heten meg azert megbtudtam enni nehany dolgot, most joforman kifli, priritos es kekszen elek. Mivel este sem tudok aludni napkozben nagyon fatadt es gyenge vagyok. Hetfo ota tappenz...en nem kinlodok a munkahelyen ilyen allapotban nem jo senkinek sem. Meg a vegen ramlocsolnek egy csomo hataridos melot, es ha nem lesz kesz, akkor meg jon a balhe.
12/16 anonim válasza:
Én általában napi 20, 30-szor hánytam mind a négy terhességemnél, kórházban is voltam többször is. Azonban nekem semmi nem segített, az infúzió sem. Kb. a 16-20. hétig tartott. Szörnyű időszakok voltak. Nem dolgoztam, táppénzen voltam.
13/16 anonim válasza:
12 de miért vállaltál 4 gyereket? Ki vigyázott a többi gyerekedre a hányós időszakaid alatt? Nekem ez az első terhességem, két gyereket akartunk, de most már erősen gondolkozom azon, hogy többet nem fogom ezt bevállalni.
14/16 anonim válasza:
12-es vagyok. Így hozta az élet. Első gyermekemnél főiskola utolsó évében jártam. Így egyén tanrenddel végeztem el. A második terhességemnél a lányom már 6 éves volt, óvoda nagycsoportjába járt. Segítségem is sok volt. A második gyermekeim ikrek lettek. Aztán elváltam, új házasság, új férj, új gyerek, 3. terhessé. A nagy 14 éves volt, az ikrek pedig 8 évesek. Megint nem voltak kicsik, segítségem megint volt bőven. Sajna baba 36 hetesen a köldökzsinór miatt meghalt. A férjemnek pedig nem volt gyereke, így bár nagyon nehezen, de újra belevágtam, így lett a 4. terhességem. Kibírtam, túléltem, van 4 gyönyörű gyerekem.
15/16 A kérdező kommentje:
Érdekes, nekem most egész máshogy alakul a dolog, mint amiről legtöbben beszámoltatok. Persze tudom, hogy miden terhesség más...
Szóval így összefoglalva: Hullámzó napról napra a dolog. Eddig volt, hogy csak 1-2-szer hánytam egy nap, volt, hogy 3-4-szer. Kb. 3-szor kerültem kiszáradás közeli állapotba,(azt már nem is tudtam számolni, hogy mennyi) de aztán valahogy mégis spontán rendeződött a dolog. Viszont a jó hír, hogy összességében érzek egy javuló tendenciát. 11. hétbe léptem és határozottan jobban vagyok. (7. és 8. hét volt a legkeményebb)
Leírtam, hátha valakinek később érdekes lehet!
2017. jan. 13. 13:33
16/16 A kérdező kommentje:
ja! és én is korán kezdtem. még nem töltöttem be az 5. hetet, már émelyegtem.
2017. jan. 13. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!