Milyen ötleteitek vannak baba bejelentésre?
"Teherbe estem egy másik férfitól!"
- hidd el, emlékezetes marad 😉
Ennek minden módja emlékezetes, mert nem az számít,hogy adod elő, hanem maga a hír.
Én simán felhívtam az apukát, minden hülyeség helyett, és emlékezetes neki.
Nem tudom, a párod szeret-e olvasni, de én azt találtam ki, hogy vennék a férjemnek egy könyvet, az a címe azt hiszem, hogy "Daddy Cool - Vagányok és apák". És motoros a borítója (férjem motorozik).
Én ezzel szeretném bejelenteni, mert a férjem is egy vagány és remélem hamarosan apa is lesz :D Remélem napokon belül vehetem a könyvet :)
Gondold át, mit szeret a párod, mi jellemző rá.
Pl ha szereti az xbox játékokat, akkor vegyél neki egyet ajándékba, de ilyen babásat :)
A lényeg szerintem, hogy attól egyedi, hogy a párodra jellemő módon közlöd.
De valóban, ha csak simán azt mondod: Apa leszel, nem lesz kevésbé feledhetetlen, akárhogy is közlöd, bevésődik a pillanat!
Hihetetlen mennyi üres válasz érkezett...
Szerintem is a neten/youtubeon keress ötleteket, külföldön jó értelemben véve nagyobb feneket kerítenek ennek. Lehet egy sokat sejtető vicces képpel, videóval, könyvvel, babacipővel, cumival stb.
Keresőszó: "pregnancy announcement"
Mi nagyszülőknek fogjuk a következőképpen bejelenteni a 3. unoka érkezését:
Hasamra rajzol a két gyerekem egy babát és ha ott leszünk- felemelik a pólómat majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!