Mikortól lehet minden nap érezni a baba mozgását?
17 hetes kismama vagyok, a második babámat várom.
A kislányomat a 18.héten éreztem először.
Most a 16 . héten mintha már éreztem volna, hogy mozog a pici, de ez nagyon rendszertelen még.
Van, hogy napokig nem is érzem őt.
És ez olyan nyugtalanító.
9 éve született a lányom, úgyhogy arra már sajnos nem emlékszem, hogy vele mikortól volt az, hogy rendszeresen éreztem őt.
Én is a 15-16. hét közt éreztem először bizonytalanul, majd a 16. héttől rendszeresen, minden nap, nekem is érezte már a férjem is akkortól. Most 22 hetes vagyok és naponta többször is érzem.
Viszont unokatesóm szinte napra pontosan olyan idős terhes, mint én, és ő csak 1-2 hete érezte először, és most is csak akkor, ha fekszik.
Mindkettőnknek első baba.
Nem tudom, van-e köze hozzá, de nekem még mindig abszolút semmi pocakom sincs és hízni se híztam. Nekem az az elméletem, hogy szinte semmi nincs a méhem és bőröm közt, emiatt érzem ennyire intenzíven. De lehet, hogy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!